Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Existujuci

Ježišmariaaaaa tie elektrony !!! Aj ja chcem takeeee. Krasne autko. Nech ti dlho sluzi. Ozaj a co takto ho prevetrat tuto nedelu do Vlčkoviec na minizraz?

[upravil dne 7/9/10 Existujuci]

Dobrý nápad.

Odesláno
Původně zaslal: klm16

chlapci sklamem vás...

Cez víkendy makám v práci musím sa teraz kúsok postaviť na nohy :-)

pojdeme dvaja zo SNV, co ty na to?

aj ked mieso je dost od ruky :o

[upravil dne 8/9/10 pyrone]

Odesláno

folie to ma... niesu uplne tmave ale su ...

tmavsie by som uz nechcel uz teraz sa mi spatne cuva...

na SW je len jedno spiatockove svetlo ? vecer mam pocit ze vzadu nic nevidim....

kenedi ano je to benzin zatial vychadza 7,4- kombinovana spotreba podla palubneho PC

pyrone si zo snv ? zial nemozem ist na zraz cez vikend makam v blave v praci...

Odesláno

ty robis v BA? no tak to parada niekedy mozeme meet :D

inak .. to cuvacie svetlo sa neda zosilnit? ked hodim spiatocku ani neviem ze ide.. to mi lepsie osvetluju brzdove svetla :D

Odesláno

origo zadne svetla na 307kach maju len 1 spiatockove a neda sa s tym robit nic, jedine ak by sa ti tam podarilo napchat silnejsiu ziarovku a tu by bol problem s vyssou teplotou:nevim

alebo kupit nejake neorigo svetla co maju 2 spiatockove svetla

Odesláno
origo zadne svetla na 307kach maju len 1 spiatockove a neda sa s tym robit nic, jedine ak by sa ti tam podarilo napchat silnejsiu ziarovku a tu by bol problem s vyssou teplotou:nevim

alebo kupit nejake neorigo svetla co maju 2 spiatockove svetla

A co tak moznost nejakej ultra spica svietivej LEDky co by sa namontovala tam namiesto jet krepej ziarovky?

Odesláno

viem ze byva ale s tym nic neosvetlis, aspon nie tak aby si nieco videl v spatakoch...proste LED nema take svetlo ako ziarovka

niektory tu na fore davali namiesto H7 v stretavacich LED ziarovky a v noci vidia hadaj co :D

Odesláno

nieco hadam vymyslim.. sa mi nechce verit ze ked by som tam dal nejaku dobru led.. vykonnu s chladicom ..tak by to bolo horsie.. mam jednu super 1W led.. a skusim na zdroj napojit. tam ide ta 12v ziarovna nie?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...