Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Buď jsem úplně blbej, ale nepodařilo se mi nalézt způsob jak ukončit vytáčený hovor, který nikdo nepřijal a vyzvání telefon na druhé straně jinak než odklopit kryt rádia a stisknout červený telefonek. Nevíte někdo jak jinak hovor ukončit prostřednictvím ovládání pod volantem a nebo otočným ovladačem u řadicí páky? Dost mě to rozčiluje. Kdo bude vědět, tak poraďte prosím velé díky předem.

Odesláno

Tak to nejde. Tedy teď jsem to nezkoušel, ale vyzkouším to, ale myslím, že to nejde. Ta první možnost není dobré řešení protože to určitě přepne zdroj hudby a to není to co chci a tu druhou jsem myslím zkoušel ale ještě vyzkouším. Díky za tipy.

Odesláno

Tak zkoušeno a pokud hovor není přijatý, tedy vyzvání, tak prostě ničím nejde zavěsit. Jen červeným telefonkem na radiu, což znamená odklopit kryt najít tlačítko a tak dále. Pokud by někdo měl jiné řešení, tak ho budu chválit kam příjdu.

Odesláno

mě to jde ale musí to být hovor ze seznamu a volen telematikou.Pokud ho zadám ručně na rt3 a potvrdím zeleným tak ho musímvypnout červeným-v obou případech nevyzvednuté

Odesláno

To mě jde také, ale neuskutečněný hovor. A\'t už ze seznamu a nebo ručně vytočené, pokud ho volající nezvedne a tedy vyzvání a vyzvání, tak nejde zavěsit jinak než červeným tlačítkem. A děsně mě to rozčiluje. Hodně volám a tohle znamená odklopit dekl a najít (při vypnutém podsvícení budíků ani červeně nesvítí) tlačítko a to dost odvádí pozornost.

Odměna za vyřešení.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...