Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Koupím i použité brzdy přední z S16 chlazený kotouče brzdiče a desky.... nebo pokud tam pujde s 306?? poraďte pls:myslim

Musím vyměnit za kvalitnější, co jsem nasadil 15´´ kola tak již podruhé jsou zvlněné kotouče, mám tam klasiku z výroby 1.4i:roker zatim

Odesláno

Tak jsem to ten odkaz prošel- může mě někdo potvrdit ža na 106II/98 vlezou kotouče 266mm a brzdiče z 306?? samoš že sou i 15´´kola,

Máte to někdo takhle nebo jinak? dik za info:roker

[upravil dne 10.8.2010 rex]

Odesláno

jj vlezou se tam.mám je tam.je to z 306 S16 112kw 266mm...chce to třmeny + kotouče a destičky, ale uchycení je stejný a brzdí to uplně jinak.Mělo by to pobrat i 14\"kola

Odesláno

Zadek prý stejně při továrním \"nastavení\" příliš nebrzdí. Jeden odborník odsud z fóra říkal něco o 70-80% na předku a zbylých několik procent zbyde na ubrždění na zadku. :myslim

Odesláno

no to je perfekt ,že to tam pasuje - takže schánám z 306 komplet přední brzdy s odvětrávanýmy kotouči 266mm/21mm i použité - zrepasuju si je... diky za rady...:potlesk

Odesláno

ještě jedna otázečka - pásovaly by kotouče zadní z 306 i snabojem kola na rameno uchycení 106??

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...