Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

podle toho co o ní píše (technický stav) a podle bedny nových náhr. dílů to může být kasička na prachy...,a za tu kupní cenu se nedalo čekat možná nic jiného...,ale jestli si pospravuješ spodek sám a jinak se v elektrice a motoru nic nepo.ere, může se z toho stát solidní vůz...,přeju at se ti to podaří :myslim

Odesláno

dzana.m: Díky... :super

ozzy56: Jo kasička to bude, s tím se počítá.... :D :D :D Zatím jsem koupil jen žárovky a ty věci na přední osu , je to od moogu a zbytek origo.... Je to vlastně všechno krom tlumičů a vyšlo to asi na 6.500 i se žárovkama.... Zadek kde je většina věcí z origoše jsem to počítal na cca 10.000 no a i kdybych dělal pružiny a tlumiče, tak z orginálu to vyjde asi na 18.000.... No a pak je to teoreticky všechno a může zklamat už jen motor,nebo eletrika, které tam naštěstí není moc a spousta funkcí je vypnuta... :) Ono zase na tohle auto jsou \"běžné\" díly poměrně levné, když to porovnám se 406 tak je to prakticky totožné.... :D Jen s tím rozdílem, že ne všechno se dá sehnat v druhovýrobě, ale třeba dneska jsem si objednal silentbloky ramen a stabilizátoru a vyjde to na necelých 800kč, u 406 jsem v originále platil přes 700 jen za ty silentbloky stabilizátoru.... :D Akorát na to není nikde moc dílů,myslím použité věci, třeba na aukru...

Odesláno

tak jsem to i myslel :super, málo dílů na vrakárnách,málo druhovýroba, chce to chlapa který si i tak poradí...:)--je to poslední pežot, který se mi opravdu líbí, od 407my je to nějaké divné,nemůžu si pomoct :(

Odesláno

No nějak si poradit musím, když jsem si to nadělil ... :D bojím se akorát o tu eletriku.... Mechanický věci si udělám,díly povětšinou seženu,ale ta eletrika to bude zlo až se to \"rozesere\".... :nevim

407 se mi ještě líbí,nová 607 taky,ale pak taky nevím no, možná 5008, ale už to není ono... V tomhle máš pravdu....

Jinak dneska mně auto překvapilo :D Z ničehož nic se mi rozsvítila nějaká kontrolka, pořád jsem nemohl přijít na to co to je a pak jsem zjistil že je to prasklá žárovka.... :D :D :D To mi nenapadlo že to bude hlásit i takový koniny... :D

A taky jsem přišel na to že nefungujou odstřikovače světel,což nevím jestli je zápor, nebo výhoda.... Ale spíš mi štve že to nejde....

Odesláno
Původně zaslal: godzila.01

Už jsem se o tebe bál že se neozveš.... :D No jestli se ti nelíbí zadek 607-ky můžu ti do mailu poslat svůj chlupatej.... :D :D :D:aut

Jak vidíš,tak je na mě spoleh :D

Za fotku díky,ale vystačím si se svým,leda bys chtěl závodit,kdo ho má chlupatější :D

Já myslím,že jseš na dobrý cestě to dát dokupy,jen do toho podle mě tak třicku dáš.

Odesláno

Já bych vyhrál.... :D Jinak jsem to nemyslel zle,jsem rád že někdo něco píše, koukám že u 607 je nějaký mrtvo, takže jsem musel přijít já, abych to změnil.... :D

Jinak jsem rád že jsi plný optimizmu že mi bude stačit 30.000 abych to dal dohromady.... :D

Odesláno

Jsem optimista :D A vzhledem k tomu,jakej máš přístup k dílům,tak se vejdeš,ale samozdřejmě pokud se ještě nenajde,nebo nepodělá něco dalšího.

Odesláno

Jako nevím,jestli je nezaslepil.Kvůli prasklému čerpadýlku.Já je mám taky zaslepený. Strašně to plejtvá vodou a je to mírně poruchový. Jinak s elektriky mám taky obavy,ale zatím co jsem musel,tak vyměnit sekundární baterii,která dělala pěknou rotiku.

Odesláno

Jestli ti můžu radit,tak dej bacha,ať si je neurveš.Bude lepší,kdyz to budou dělat dva,musej se ty ostřikovače vycvaknout a pak odpojit přívod vody.Jo a nárazník drží na dvou plastových otočných caplech (uplně jsem z nich rostl) a já tam měl dva šrouby,nic víc + elektrika od mlhovek.

Odesláno

Hmmm, možná to nechám být.... :D Uvidíme no... :) Ještě se modlím aby nebylo v háji horní uložení tlumičů.... Kdyby jen ložiska to je v klidu,to stojí pár kaček,ale komplet uložení bych musel vzít nejspíš origo....

Odesláno

Jsem dneska koukal že i repasovaný řízení by vyšlo na cca 5.000kč což by se dalo...:) No jinak dneska sem koukal a na tu přední nápravu bude muset jít všecko :D axiála, čepy řízení, čepy ramene, silenbloky ramen, tyčky stabilizátoru i gumy stabilizátoru a pak předpokládám že už to nebude tak pěkně měkký jako je to tetko... :D

Jo jen mi tak napadá, když odpojím baterku (musím zavařit děravej vejfuk) tak se mi asi zablokuje rádio co ?

Odesláno

Já taky vařil vejfuk (stejně jsem ho pak měnil) a ani jednu baterku jsem neodpojoval.Takže nevím,jestli se blokne rádio.

Ty s toho normálně děláš nový vůz :D Ale je vidět,že ti to dělá radost. Já koupil 607mu a dal jsem jí zatím jen nový náplně a všechny filtry a vystříkal FAP filtr vapkou,nic víc potřeba není.Jo a ještě pneu,ale ty byly zadáčo se 4mm vzorkem.Takže mě to auto zatím skoro nic nestálo.

Jen se mi sem tam rozsvítí ESP/ASR tak to ještě musím vyřešit.

Odesláno

Mno vejfuk bych nevařil bez odpojení baterky .... :) No nedělám z toho nový auto,ale chci to mít trochu v pořádku.... .) Vejfuk je třeba a ta přední náprava je kalamitní...

Jo a ještě mi nefunguje vyhřívání u spolujezdce... :( Neopravoval to někdo ?

Odesláno

Mno pytle tam mají asi všechny 607 ne ? Jako vůbec nevím jak to mám opravit, ani jak poznám jestli je to tou dečkou nebo čím by to tak mohlo být.... shwaara říkal něco o tom že se prej snadno potrhá,což se mi moc nezdá, ale každopádně má dvě části a každá stojí okolo 1500-1800kč...

Sakra kolik lidí tu má 607 ? :D Mi přijde že si tu píšeme akorát dvá... :D

Odesláno

Víc hlav víc ví... :) Bylo by fajn kdyb se někdo připojil... :) Sem tu napsal už několik věcí s čím bych potřeboval poradit a pár věcí co sehnat... :) Ale jak to tak vidím asi si to sepíšu a hodím to pak do samotného vlákna, možná mi k tomu někdo zdělí osobné zkušenost... .)

Tak já se po dni v práci chci trochu uvolnit, tak si tu píšu tak nějak, vesměs pro sebe jak koukám :D :D :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...