Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Takže dneska se mi vrchní kryt opěrky ulomil. Plast (velmi kvalitní) u kloubu vzadu povolil a odporoučel se. Takže to vidím na reklamaci, protože je i opěrka samotná celá popraskaná v místech, kde jsou ty samořezné šrouby.

Odesláno

Tak tuto operku mam uz vice jak rok... je to dobry.. ale zavazi pri zatahovani rucky.,... pred par mesici se mi rozbyl ten drzak pro zadni spolujezdce a dnes samovolne praskl pan co drzi to hlavni viko.. Takze trvanlivost nic moc... casto se to rozhrka, ty samozrezky co jsou zarizly v stred. panelu se po case uvolnuji... vozit sebbou krizak... jinak uz do te same nepujdu... stoji za prd.

Hodne zdaru/.

Odesláno
Původně zaslal: Chepp

existujici... a nejaky odkaz ci vyrobce model?

Kupil som to v sklade v Komarne ale da sa poslat na dobierku. cca 70 euro. Vecer tu hodim kontakt.

Adresa: Auto-Moto centrum Bratislavska cesta 3192 Komárno Slov.Republika Tel.0042135/7744 609

e-mail amckn@.sklad@g.mail.com

www.amckn.sk

[upravil dne 8/9/10 Existujuci]

post-0-14109612695147_thumb.gif

• O 3 roky později...
Odesláno

Dovolím si oživiť túto tému (hádam jej autor ešte žije a zapojí sa :D ) - chlapi, neviete náhodou o nejakej loketke, ktorá sa nemusí navŕtavať, len sa nacvakne/nalepí na stredový panel? ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...