Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak mi dneska přišla loketní opěrka do žabičky a tak se chci zeptat,jak je to s tim držákem na nápoje,nikde sem nic nenašel,kam s pohárkem plným kávy :myslim

dsc00472y.jpg

Odesláno

Prosím vás nemá niekto na predaj lakťovú opierku do 406-ky na spolujazdcovu stranu?Je kožená a mám ju vo vnútri zlomenú a dosť mi to chýba ked tam nie je.Ja viem,že bude asi problém ju zohnať samotnú,ale keby náhodou niekto mal na predaj ozvite sa,dakujem.

Odesláno

Vendi nehnevaj sa ale mne tato opierka pripada (príliš obyčejná). Ale ked ti dopre zapasuje do inteieru,tak v pohode. Ja som sa natrapil nez som pre svoje autko vybral a zohnal opierku podla mojich predstav.

Nech ti dlho sluzi a hlavne nehrkoce.

Odesláno

Je to dobrý, sem dneska ten držák na kávičku našel :D

sem ho hledal ve předu a vona mrška byla vzadu:D a dokonce dvax:D

teď si ještě najít čas a prostor ( nebo lidi ?:D )a nainstalovat mezi sedačky:D

[upravil dne 7.8.2010 vendi.stejskal]

• O 3 týdny později...
Guest Džůny
Odesláno

Jak jsi ji, prosímtě, mezi ta sedadla připevnil? Použil jsi ty popruhy, které přišly s tím? Nebo jsi to tam prostě narazil?

Já jsem koupil podobnou a vzadu nedosedá podstavec na zem, opěrka se viklá... a jak to bude když někdo bude chtít změnit pozici sedačky?

Dík za odpověď, docela bych uvítal radu...

Kdybys měl foto navíc (třeba i zezadu), taky bych se nezlobil. :)

Guest Džůny
Odesláno

Dík moc chlape. :) Vypadá to že ti to dole v pohodě dosedá na podlahu, hmmm... asi dělám něco špatně. Fakt jsi to tam jenom zarazil a hotovo?

Odesláno

Jinak přidělání bylo trochu pomalejší,postupně :šroubkama sem si pochytal k stojankum držáky,na který sem přichytil tu opěrku křídlovejma matkama,to celý sem si posadil mezi sedačky,na držákách od zhorka třetí dirka a na stojánku druhá,matičkama dovnitř,mi to sedlo jak prdel do hajzlíku na ty matky,popojížděl sem si sedačkama dopředu a dozadu ,vyvrtal dirku do tunelu a hned přišrouboval(ale měl sem vyndanej ten kryt na tunelu abych se dostal na matky),no a nakonec sem tu opěrku přišrouboval zespoda křídlovejma matkama,to je celý,měl sem po ruce aku vrtačku,s tou je dobrej přístup

červeně označený jsou ty na držáku se stojánkem,ty jako první,bíle označený ,ty už držeji v tunelu celou opěrku

dsc00472y.jpg

Guest Džůny
Odesláno

Je mi to jasné. Super popsané. Jenom jsem pořád tak trochu doufal, že to půjde bez vrtání... no, zítra se do toho pustím.

Jinak, kama jsi vedl šrouby kterými jsi přichytil opěrku ke stojánkům? Když opěrku otevřu, jsou tam čtyři otvory, které se tváří jako že jsou na šrouby, ale ty šrouby jsou příliš krátké na to aby skrz to dosáhli až na stojánky + je tam stejně držák nápojů mezi těmi \"vrstvami\", takže tama asi ne, co?

Odesláno

ze spoda ,jak je ten držák nápojů,ten se vysouvá,tak je přes něj ze spoda kryt,ten je přišroubovanej do opěrky zespoda mrňavejma samořeznejma šroubečkama(asi 7 jich je) a v něm jsou díry na šroubky se zapuštěnou hlavičkou a ty sou na ty motýlky,aby se nechali dotahnout rukou,protože až budeš mít všechno utažený,tak aby sis mohl ještě s tou samotnou opěrkou hejbnout jak potřebuješ.

To už vyfocený nemám,takže to ti už neukážu,musíš to prohlídnout,třeba to tam máš taky takle

[upravil dne 25.8.2010 vendi.stejskal]

Odesláno

taky mám v 306 jen více dopředu sice kryje více ručku ale je to od zvyku

[upravil dne 25/8/10 extom]

Guest Džůny
Odesláno
Původně zaslal: vendi.stejskal

ze spoda ,jak je ten držák nápojů,ten se vysouvá,tak je přes něj ze spoda kryt,ten je přišroubovanej do opěrky zespoda mrňavejma samořeznejma šroubečkama(asi 7 jich je) a v něm jsou díry na šroubky se zapuštěnou hlavičkou a ty sou na ty motýlky,aby se nechali dotahnout rukou,protože až budeš mít všechno utažený,tak aby sis mohl ještě s tou samotnou opěrkou hejbnout jak potřebuješ.

To už vyfocený nemám,takže to ti už neukážu,musíš to prohlídnout,třeba to tam máš taky takle

[upravil dne 25.8.2010 vendi.stejskal]

Jasně, mám to přesně takhle. Rozebral jsem to a pak sešrouboval přesně jak říkáš. Akorát mi nebylo jasné na co jsou ty čtyři díry v té opěrce samotné, proto jsem se na to ptal. ;) Ještě jednou díky moc.

Guest Džůny
Odesláno

Tak ještě jeden rychlý dotaz - vrtat jsi vrtal kde přesně a kolik děr? Taky na té fotce zezadu nemůžu rozpoznat, jestli ti ten stojánek sedí na zemi nebo ne. A nevadí šroubky posuvu sedaček, netrčí moc ven?

Odesláno

rychlá odpověď,díry sem vrtal jen 4, a to na ty podpěry do můstku mezi sedačkama a ty skoro nejsou vidět.a na pohyby sedaček vubec nepřekážeji,tady na tech odkazech jsou trochu vidět ze vnitřku a ty zadní vidět nejsou,skoro všechno je skovaný mezi sedačkama

http://img180.imageshack.us/img180/7761/001ban.jpg

http://img651.imageshack.us/img651/1353/003uwy.jpg

ten spodní je provrtanej a drží ty stojany v tom tunelu(proto šroub na klíč,aby se to pěkně dotáhlo),ty horní jsou jen spoj s těma držákama

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...