crazybiker Odesláno 5. srpen 2010 Odesláno 5. srpen 2010 Nazdar chalani, dnes ma auto sklamalo a ostalo stat(nedosiel som do prace) Zacalo to vcera, ako ted som auto trosku kludnil, pomalicky... no vcera ma jedna p.ka nasrala(naco si kupuje kombi ked s tym ani zaparkovat nevie) a odfrcil som s plnym plynom, a ono mi auto zacalo sekat..... :-S tak dalej som vcera jazdil uz nromalne max pol plynu... a dnes rano som vystartoval siel v zakrute som tomu dal plny tiez a zacalo tiez sekat(zakrutu som bral trosku rychleejsie) tak som to dal do 5-ky nesekalo pekne slo... no pri kruchaci som zastavil auto horko tazko so sekanim pohlo a dlaej som sa uz len dokotulal :-S este nejak dva rkat som to nastartoval ale potom uz ani za boha, tak sa to dotiahlo pred frajerku, skocil som domov pre palivove cerpadlo,vymenil som, auto mi nastartovalo po 3 sekundach zas sklaplo, tak ze asi elektronika, vymenil som rozdelovaciu hlavu tiez nic :-S raz za 30 sekund startovania buchne do vyfuku, raz take silne ze sme sa aj zlakli :-D tak ted sa auto dotiahlo domov, s cim to este moze byt? zajtra po praci vymenim este indukcku. Alebo to moze byt s riadiacou jednotkou? prosim poradte, za rady vopred dakujem... Citovat
pastorek Odesláno 5. srpen 2010 Odesláno 5. srpen 2010 Podobný problém som riešil na svojej tiež 1,9 SRi. (XU9JAZ) Studený motor naštartoval a najneskôr po minúte začal kašlať, strielať a zdochol. Po pár minútach sa dalo naštartovať ale zase iba na chvíľu. Pomohla výmena riadiacej jednotky. Citovat
crazybiker Odesláno 6. srpen 2010 Autor Odesláno 6. srpen 2010 89 , no mne sa to vobec neda nastartovat, vymenim este tu riadiacu,lebo ted tam mam nachipovanu..... takze uvidime... Citovat
crazybiker Odesláno 6. srpen 2010 Autor Odesláno 6. srpen 2010 tak, druha indukcka, skusili no nejde, druha riadiaca tiez nejde, auto nechyta, ej to mozne ze odislo cidlo??? otackomera??? Citovat
Maverick Odesláno 6. srpen 2010 Odesláno 6. srpen 2010 Může bej v háji čidlo otáček motory, který posílá údaj řídící jednotce. Ale klidně to můžou bejt jen zoxidované konektory, popřípadě přelomený kablík. Citovat
crazybiker Odesláno 6. srpen 2010 Autor Odesláno 6. srpen 2010 No a ted, pisem co to bolo :-D na rozdelovaci som mal prasknute tesnenie,odtial mi tiekol olej na cidlo otacok a ako pozname olej nevedie elektriku :-D tak preto mi to robilo, uz sme to vypratali a celkom dobre to ide, ide sa vypustit olej,zajtra sa naleje novy a vyskusame aj ceramizer :-D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.