Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nazdar chalani, dnes ma auto sklamalo a ostalo stat(nedosiel som do prace)

Zacalo to vcera, ako ted som auto trosku kludnil, pomalicky... no vcera ma jedna p.ka nasrala(naco si kupuje kombi ked s tym ani zaparkovat nevie) a odfrcil som s plnym plynom, a ono mi auto zacalo sekat..... :-S tak dalej som vcera jazdil uz nromalne max pol plynu... a dnes rano som vystartoval siel v zakrute som tomu dal plny tiez a zacalo tiez sekat(zakrutu som bral trosku rychleejsie) tak som to dal do 5-ky nesekalo pekne slo... no pri kruchaci som zastavil auto horko tazko so sekanim pohlo a dlaej som sa uz len dokotulal :-S este nejak dva rkat som to nastartoval ale potom uz ani za boha, tak sa to dotiahlo pred frajerku, skocil som domov pre palivove cerpadlo,vymenil som, auto mi nastartovalo po 3 sekundach zas sklaplo, tak ze asi elektronika, vymenil som rozdelovaciu hlavu tiez nic :-S raz za 30 sekund startovania buchne do vyfuku, raz take silne ze sme sa aj zlakli :-D tak ted sa auto dotiahlo domov, s cim to este moze byt? zajtra po praci vymenim este indukcku. Alebo to moze byt s riadiacou jednotkou? prosim poradte, za rady vopred dakujem...

Odesláno

Podobný problém som riešil na svojej tiež 1,9 SRi. (XU9JAZ) Studený motor naštartoval a najneskôr po minúte začal kašlať, strielať a zdochol. Po pár minútach sa dalo naštartovať ale zase iba na chvíľu.

Pomohla výmena riadiacej jednotky.

Odesláno

Může bej v háji čidlo otáček motory, který posílá údaj řídící jednotce. Ale klidně to můžou bejt jen zoxidované konektory, popřípadě přelomený kablík.

Odesláno

No a ted, pisem co to bolo :-D na rozdelovaci som mal prasknute tesnenie,odtial mi tiekol olej na cidlo otacok a ako pozname olej nevedie elektriku :-D tak preto mi to robilo, uz sme to vypratali a celkom dobre to ide, ide sa vypustit olej,zajtra sa naleje novy a vyskusame aj ceramizer :-D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...