Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim chcem sa spýtať neviete či sú servo riadenia na 206-tkach rovnaké, potrebujem vymeniť a našiel som nejake na nete ale neviem či to bude pasovať na moju 206 1,9D. Potrebujem to vymeniť kôli tomu že píska mi dražkovy remeň medzi alternatorom a remenickou servo cerpadla. A neviem si stym uz rady, mechanik mi vravel ze dost velky tlak tam je a asi bude uz aj servo riadenie v prdeli a preto to piska. Servo cerpadlo je nove podotykam, piska to kedna startujem isty cas a asi po 15 min jazdy to prestane. Ale staci ze motor kusok postoji a piska to opat. Neviete mi s tym poradiť.

Odesláno

Myslím že to nieje závada na výmenu čerpadla. Pískanie po studenom štarte je bežný prejav pri voľnom remeni, zodratom remeni alebo zanesených drážkach v remenici.

Odesláno

servo čerpadlo je už vymenené ale odchadzalo ložisko, a spolu s ním som menil aj remeň, ale mne ide o samotný posilovač riadenia alebo ako to nazvať, môj mechanik si myslí že to už je dodrbané a preto to píska

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...