palino1982 Odesláno 5. srpen 2010 Odesláno 5. srpen 2010 Zdravim chcem sa spýtať neviete či sú servo riadenia na 206-tkach rovnaké, potrebujem vymeniť a našiel som nejake na nete ale neviem či to bude pasovať na moju 206 1,9D. Potrebujem to vymeniť kôli tomu že píska mi dražkovy remeň medzi alternatorom a remenickou servo cerpadla. A neviem si stym uz rady, mechanik mi vravel ze dost velky tlak tam je a asi bude uz aj servo riadenie v prdeli a preto to piska. Servo cerpadlo je nove podotykam, piska to kedna startujem isty cas a asi po 15 min jazdy to prestane. Ale staci ze motor kusok postoji a piska to opat. Neviete mi s tym poradiť. Citovat
pastorek Odesláno 5. srpen 2010 Odesláno 5. srpen 2010 Myslím že to nieje závada na výmenu čerpadla. Pískanie po studenom štarte je bežný prejav pri voľnom remeni, zodratom remeni alebo zanesených drážkach v remenici. Citovat
palino1982 Odesláno 5. srpen 2010 Autor Odesláno 5. srpen 2010 servo čerpadlo je už vymenené ale odchadzalo ložisko, a spolu s ním som menil aj remeň, ale mne ide o samotný posilovač riadenia alebo ako to nazvať, môj mechanik si myslí že to už je dodrbané a preto to píska Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.