Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak na tenhle sraz nepřijedu, bohužel. Důvod je ten, že mi ukradli SPZ, a budu si muset jít pro nové. Bohužel však doklady od auta mam v pokoji který je zabarikádovaný kvůli rekonstrukci bytu, takže je budu mít až tak za 2-3 dny. Tak se mějte.:super:roll

Odesláno
ale prosimtě, co to je za výhovorky ? :D

Vím že to tak vypadá, ale věř, po 15 dnech ne-ježdění už jsem konečně 2 dny doma v Děčíně, a nemůžu jezdit, mam absťák :D.

Aktualizace: takže dnes budu mít doklady v ruce, zítra jedu na magistrát, sice nevím jak dlouho trvá udělat 2 nové značky :myslim, ale v PA už budu určitě jezdit :super:D:D

Odesláno

Tak bohužel ...

Byl jsem na úřadě, tam mi řekli že chtějí originální velký TP, tak sem řekl že ho nemám, prý si mám zajít do peugeota. Tak jsem přijel do peugeota, a že prý oni ho nemají, že první musejí zavolat do UniCredit Leasing aby jim ten techničák poslali. Závěr: čekám na to, až mi (prý v pondělí nejdříve) zavolají od peugeota at si přindu pro TP.

To jsem teda nevěděl, že je to takový opruz :blicismajlik:bacha

Odesláno

jj srázek se vydařil, příští se předběžně dohodl do LOVOSIC nebo znovu MOST, tentokrát to je ale rastaurace výšina pod hřbitovem jak je čerpačka robin oil na 23.2.2011. Já jedu at to bude kdekoliv.

Odesláno

No já chodím do sklípku a jednou jsme tam hráli s kapelou a pozval jsem tam lidi z 206klubu a bylo to tam super,byli tam až z HK dokonce:D s kapelou už hrajeme málo ale zase se něco chystá v termínech 11.2. nebo 25.2. takže kdyby byl zájem tak by to mohlo být dobrý,přesnej termín se teprve dozvím ale náš rock až metel by určitě zaujal jsme (bývyli jsme) dost dobrý:D

Odesláno
No já chodím do sklípku a jednou jsme tam hráli s kapelou a pozval jsem tam lidi z 206klubu a bylo to tam super,byli tam až z HK dokonce:D s kapelou už hrajeme málo ale zase se něco chystá v termínech 11.2. nebo 25.2. takže kdyby byl zájem tak by to mohlo být dobrý,přesnej termín se teprve dozvím ale náš rock až metel by určitě zaujal jsme (bývyli jsme) dost dobrý:D
dřív jsem tam taky chodil ale to už je 10 let hrál tam občas sklenář -koštal a spol myslím že jse jmenovali AWAKE-:myslim:papa

[upravil dne 3/2/11 22:50 jirka307]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...