Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Michael coupé

to jo na dalsi pojedu,tam jsem zrovna nejel,no jak pisu,skoda , doufam,že vložite nejake foto

No obvykle s seboutak dva až tři foťáky a dneska nic a ostatní na tmo byli stejně. Takže bohužel foto bude až příště. Ale jinak to bylo fajn a stojí za opáčko.:potlesk

Odesláno
Původně zaslal: FrantaCV

No obvykle s sebou tak dva až tři foťáky a dneska nic

Zato pidi notebuky tam byly minimálně dva! :D

Odesláno

nebojte já sem myslel i na fotky, takže to zachrání má E50 nokie...zátra to sem nahodím, kabel mám v práci a PC neumí přes paprsky takže až zítra. jinak všem děkuji že jsem vás poznal sice na chvilku ale rád.těším se na příště.

Odesláno

to jo na dalsi pojedu,tam jsem zrovna nejel,no jak pisu,skoda , doufam,že vložite nejake foto

No obvykle s seboutak dva až tři foťáky a dneska nic a ostatní na tmo byli stejně. Takže bohužel foto bude až příště. Ale jinak to bylo fajn a stojí za opáčko.:potlesk

nevadi,ale mi se dnes potkali u fin.uradu :-)

Odesláno

nn,607 stal jsem u vchodu :-D

Promiň, nechtěl jsem urazit Tvojí káru a tolik pozornosti jsem tomu zase nevěnoval, jen jsem zaregistroval nového stříbného P. A co sraz v Lednici?

Odesláno

uvidíme jak budu v pracovnim presu :-D

No já si na to beru dovolenou - mohli bychom jet v tandemu.

P.S. Před BILOU v Chomutově vídám pravidelně parkovat docela pěknou zelenou 406 Coupé, nevíš kdo toje?:myslim

Odesláno

.

P.S. Před BILOU v Chomutově vídám pravidelně parkovat docela pěknou zelenou 406 Coupé, nevíš kdo toje?:myslim

taky sem jí tam párkrát viděl

Odesláno

tak to netusim,kamarad má zelene coupe,ale nebydlí tady,uvidime nebylo by to spatne :-D

Tak to tady uzavřeme, tohle vlákno bylo původně na jiné téma tak ať z toho neděláme guláš.

Já jsem dneska Lednici zaplatil, takže jedu na každý pád. Pokud Ti to vyjde, tak dej echo přes SZ nebo mailem.

Odesláno

No vida, tak se přece jen našel jeden pohotový fotograf. Dobrý.:D

Z mého mobilu vypadla jen šedošedá mazanice.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...