Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

abych řekl pravdu velkej červenej transit ti už nic udělat nemůže protože je to automobil řízený městským strážníkem a ti musí mít pevný radar ohraničený začátkem a koncem a to u auta jaksi nelze takže pokud vás bude chtít pokutovat takle tak se jim můžete vysmát do očí. jiank krom bílé octavky tu ještě jezdí modrá octavia obě mají tonovaná skla, spz vám kdyžtak zjistím to problém není, bílá octavia má navíc dole pod spz vepředu blesk neboli přídavné obdelníkové světlo a na pravé straně v masce viditelně dostatečně černou bambuli, neboli radar, ale jak říkám takováhle octavka se nepřehlédne...jen je problém že jezdí všude, ale když jí potkáte už většinou nic nehrozí...passat tu po mostě tak často nejezdí nejvíc jezdí kolem velebudic směr Praha - Plzeň a na I/13 na chomutov. co tak vím tak v teplicích mají snad tu octavku červenou. jinak do zítra zjistím pár novinek z autoparku PČR a Strážníku a dám info.jinak s radarem stojí často na stejných místech jako je žatecká.

Odesláno

takze jelikoz porad chcije a ja nemam ani rozkopane zaklady na garaž,tak pokud mne pan WOOODY nevezme sebou jeho 306,tak nedorazim:-D

Odesláno

Ahoj. Takže zítra tj. 18.8. jak jsem někde v předu pochytil tak v 18:00 v CENTRALU. Ještě by to chtělo upřesnit místo abychom se tam nehledali (většinou je tam provoz jako na Václaváku). Dole v podzemním parkovišti je hned za závorou vždycky dost místa abychom se tam mohli naskládat a první 3 hodiny jsou zdarma, takže bych to viděl tam a potom se uvidí. Co vy na to???

FrantaCV

Odesláno

nazdárek,doufám že to budu zítra stíhat,dostal jsem práci v Kralupech a končíme až v 17 hodin,tak když tak vydržte určitě tam přijedu. Shell u muzea v 18 hodin.

Odesláno

Jj, u Shellu je taky kde zaparkovat akorát to kafe si tam dáme tak u pumpy z automatu. Tak zítra v šest (večer)

Odesláno

Hoj, může se přidat jeden ústečák na hodinku? Trefim tam od Bíliny? Nějakej itinerinář kde zatočit pro člověka neznalého Mostu by nebyl?

Odesláno

ok takže u švejka, kubo kdyžtak zavolej, ole od bílyny, to sjedeš tim sjezdem poslednim, jak máš na levo obi, a jak mile sjedeš tak nás uvidíš :-D

Odesláno
Původně zaslal: punkac

jak je ta táhlá zatáčka doprava u obi, nad ní je nadjezd, tam mám sject?

ahoj tak pojedu s tebou......rikal pan woody..dekuji ze mne vemes:-D

Odesláno

tak jsem se vrátil z pokecu v Mostě a díky všem zúčastněným za dobrou zábavu, těším se někdy jindy opět s vámi :super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...