shwaara Odesláno 3. srpen 2010 Odesláno 3. srpen 2010 Já ani nevím, že v autech něco takovýho je, pochopte prosím, že jsem uživatel Kdybyste mi řekli, že takhle vypadá novej, moc bych nad tím nekoumal... Citovat
Tomin0007 Odesláno 3. srpen 2010 Odesláno 3. srpen 2010 pravda.....auta přeci nejezdí na filtry, ale na benzín a naftu Citovat
godzila.01 Odesláno 3. srpen 2010 Autor Odesláno 3. srpen 2010 Auta takhle zase moc nejezdí a zbytečně žerou benzín a naftu... Ale je fakt že ten vzducháč ještě nebyl to nejhorší.... Citovat
justinbecher Odesláno 5. srpen 2010 Odesláno 5. srpen 2010 no to sa nechcem ja chválit a to sa pokladám za niečo viac ako iba za užívatela - doma som si menil olej, filtre, čapy, stabilizátory, brzdové obloženia, osy, či brzdové kotúče, opravujem si občas stahovanie okien alebo už mi aj späták odtrhli/teda odpadol iba káblik v motorčeku vo vnutri/ už som aj na motore niečo pretesňoval, také veci ako výmena podsvietenia palubných prvkov a veci okolo toho to je asi každemu jasne... ale sranda je že som za 3 roky čo mám doma toho kazimíra ani raz nevymenil palivový filter ale palivové čerpadlo som už menil :D:D [upravil dne 5/8/10 justinbecher] [upravil dne 5/8/10 justinbecher] Citovat
godzila.01 Odesláno 5. srpen 2010 Autor Odesláno 5. srpen 2010 Další borec co nemění filtry... Citovat
Budhas Odesláno 5. srpen 2010 Odesláno 5. srpen 2010 Lidi jsou nepoučitelný.Já se jen směju.Já dávám oboum pravidelně to co potřebujou a jsem přesvědšenej,že předcházím mnoha poruchám.A jak říkám,na filtrech a oleji neušetříš. Ikdyž kabinovej filtr nikomu nezazlívám,je hodně lidí,kteří ani nevědí,že ho tam mají. Citovat
shwaara Odesláno 5. srpen 2010 Odesláno 5. srpen 2010 Olejový a palivový jsem nááhodou vyměnil Citovat
godzila.01 Odesláno 5. srpen 2010 Autor Odesláno 5. srpen 2010 ještě že alespon tak... Já už jsem základní servis udělal,tetko mi čekají ty horší věci jako spojka a ompletně podvozek.... Akorát asi bude peklo s tou zadní nápravou.... Citovat
cyril1605 Odesláno 6. srpen 2010 Odesláno 6. srpen 2010 Ahoj godzila.01 , čo stojí u teba peľový filter? Dík Citovat
Budhas Odesláno 6. srpen 2010 Odesláno 6. srpen 2010 Čoveče, proč jsi to kupoval, když do toho teď narveš tolik peněz..??Vyplatí se ti to vůbec..?? Citovat
godzila.01 Odesláno 6. srpen 2010 Autor Odesláno 6. srpen 2010 pylový filtr je drahej jak blázen.... myslím že MAN filtr vyšel na 650kč ..... Mno nevím přesně co s ní je,ale řekl bych že je v p*deli,každopádně tlumiče a nějaký gumy tam sou volný,od cca 120-130km/hod se to docela blbě drží na silnici a obecně je ta zadní náprava nějaká moc plavací a vlní se .... Budhas: Nevyplatí,ale to sem zjistil samozřejmě až když sem to koupil a postavil to na STK na mašinu kde to ukázalo vůle všude.... Jako o něčem jsem věděl,ale je toho mnohem víc.... Citovat
Budhas Odesláno 7. srpen 2010 Odesláno 7. srpen 2010 Tak snad nelituješ draku,hlavne aby to motorove bylo v cajku. Citovat
godzila.01 Odesláno 7. srpen 2010 Autor Odesláno 7. srpen 2010 No kdyby odešel motor tak to bych už asi psychicky nedal..... Už tetko je toho víc než dost.... Citovat
Budhas Odesláno 7. srpen 2010 Odesláno 7. srpen 2010 Tak k dílům máš zřejmě lepší přístup,než kdokoliv z nas,tak snad tě to nebude tolik \"bolet\". Citovat
godzila.01 Odesláno 7. srpen 2010 Autor Odesláno 7. srpen 2010 Na 607 se toho zase nedá tolika koupit jako na jiný auta a originálu mám sice taky slevu,ale není to tolik kolik bych si představoval ... Asi udělám nějaký svoje téma o tom jak to budu dávat dohromady... :D:D Myslím že to vydá na nějakej ten pátek.... Citovat
godzila.01 Odesláno 7. srpen 2010 Autor Odesláno 7. srpen 2010 lol... Strašně vtipný.... Smát se cizímu neštěstí, že se nestydíš :D Citovat
Budhas Odesláno 7. srpen 2010 Odesláno 7. srpen 2010 Sry Ja to tak nemyslel Kaźdej s tím máme nějaký starosti. Citovat
godzila.01 Odesláno 7. srpen 2010 Autor Odesláno 7. srpen 2010 Já jich mám kapánek víc... Ale tak doufám že budu mít brzo čas to nějak dát dohromady, abych už mohl normálně jezdit a ne aby mi tam všecko mlátilo... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.