Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Já ani nevím, že v autech něco takovýho je, pochopte prosím, že jsem uživatel :) Kdybyste mi řekli, že takhle vypadá novej, moc bych nad tím nekoumal... :)

Odesláno

no to sa nechcem ja chválit a to sa pokladám za niečo viac ako iba za užívatela - doma som si menil olej, filtre, čapy, stabilizátory, brzdové obloženia, osy, či brzdové kotúče, opravujem si občas stahovanie okien :bacha alebo už mi aj späták odtrhli/teda odpadol iba káblik v motorčeku vo vnutri/ už som aj na motore niečo pretesňoval, také veci ako výmena podsvietenia palubných prvkov a veci okolo toho to je asi každemu jasne... :blablabla

ale sranda je že som za 3 roky čo mám doma toho kazimíra ani raz nevymenil palivový filter :D ale palivové čerpadlo som už menil :D:D:D

[upravil dne 5/8/10 justinbecher]

[upravil dne 5/8/10 justinbecher]

Odesláno

Lidi jsou nepoučitelný.Já se jen směju.Já dávám oboum pravidelně to co potřebujou a jsem přesvědšenej,že předcházím mnoha poruchám.A jak říkám,na filtrech a oleji neušetříš.

Ikdyž kabinovej filtr nikomu nezazlívám,je hodně lidí,kteří ani nevědí,že ho tam mají.

Odesláno

ještě že alespon tak... :D Já už jsem základní servis udělal,tetko mi čekají ty horší věci jako spojka a ompletně podvozek.... Akorát asi bude peklo s tou zadní nápravou....:myslim

Odesláno

pylový filtr je drahej jak blázen.... myslím že MAN filtr vyšel na 650kč .....

Mno nevím přesně co s ní je,ale řekl bych že je v p*deli,každopádně tlumiče a nějaký gumy tam sou volný,od cca 120-130km/hod se to docela blbě drží na silnici a obecně je ta zadní náprava nějaká moc plavací a vlní se ....

Budhas: Nevyplatí,ale to sem zjistil samozřejmě až když sem to koupil a postavil to na STK na mašinu kde to ukázalo vůle všude....:grr Jako o něčem jsem věděl,ale je toho mnohem víc.... :(

Odesláno

Na 607 se toho zase nedá tolika koupit jako na jiný auta a originálu mám sice taky slevu,ale není to tolik kolik bych si představoval ... :D Asi udělám nějaký svoje téma o tom jak to budu dávat dohromady... :D:D:D Myslím že to vydá na nějakej ten pátek.... :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...