wojtěch Odesláno 2. srpen 2010 Odesláno 2. srpen 2010 mám 2 problémy se zamykáním 1. problém s dálkovým ovladačem někdy nechce zamknout musím mačkat a zamkne někdy až třeba na podesáté...někdy zamkne napoprvé ale to jen vyjímečně. odemyká napoprvé... 2. když zamknu klíčem u řidiče tak se mi zamknou jenom řidičove dveře. kufr a u spolujezdce zůstanou odemčené. mám 3dv. a mám origo alarm. nevíte kde by mohl být problém?? Citovat
wojtěch Odesláno 6. srpen 2010 Autor Odesláno 6. srpen 2010 nikoho nic nenapadá kde může být chyba?? dalkač, přijímač, .... Citovat
HonzaZ Odesláno 6. srpen 2010 Odesláno 6. srpen 2010 Podle popsaných problémů by to mohly být přelámané kablíky ze sloupku do řidičových dveří. Citovat
wojtěch Odesláno 7. srpen 2010 Autor Odesláno 7. srpen 2010 a dálkové funguje jak jde do těch dveří po stejném kabelu protože dálkač pokud zamkne tak zamkne vše Citovat
HonzaZ Odesláno 7. srpen 2010 Odesláno 7. srpen 2010 Jak výše popisuješ, tak dálka také nezamyká spolehlivě. Jak se to chová? Nejde vůbec zamknout, nebo jako zamkne a hned odemkne? Citovat
wojtěch Odesláno 7. srpen 2010 Autor Odesláno 7. srpen 2010 mačkám tlačítko a nereaguje.. až třeba když zmáčknu na po4té (někdy to zamkne na první zmáčknutí) a jak zamkne tak zamkne vše normálně.. (vypadá to jako by blblo tlačítko na klíčku) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.