Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

díky chlapi

Kubo já ho mám z Litomyšle z tuningu, mám ho asi už 3 roky, mám to tam asi 15 km, tenkrát jsem si to jel přímo vyzkoušet a padlo pěkně na auto. Jenže ten tuning už oficiálně nefunguje,ted tam prodávají nerezový rámy, ale mají tam psaný doprodej různých dílů. Stránky jim ještě fungujou a tam ji mají za 1500, zkus tam zavolat a uvidíš co ti řeknou, tady máš odkaz http://www.tuning-e35.cz/

Odesláno

včera super den když jsem jel umejt auto na sraz začal nadobro stávkovat startér, naštěstí proběhla rychlá demontáž, celej se rozdělal, vyčistil, uhlíky OK..a už běhá jak novej:)....takže se dneska se mohlo jed:cool:

Odesláno

to jsi frajer :) ... by se nechtělo člověku kupovat zrovna něco takovýho co ? ..

Odesláno

velký podíl na tom má známej elektrikář, ten ho rozchodil, novej bych nekupoval, myslel jsem si že to budou uhlíky nebo něco okolo, horší bylo se na něj dostat a stihnout to všechno včera a to jsem byl do 19 v práci:cool:

Odesláno

dneska se trochu makalo na autě, přidělaný nový přední plastové nadkolí L+P, ještě se hejbalo s podvozkem...dolu:D..........a hraju si s pár věcma snad se to povede a dám pak foto:cool:

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...