Mizlerek007 Odesláno 9. duben 2011 Odesláno 9. duben 2011 paráda, takhle to vypadá uplně suprově:super Citovat
Stráňa Odesláno 9. duben 2011 Autor Odesláno 9. duben 2011 to jo až to bude na furt tak budu spokojenej:D:D Citovat
306-Kubik-S16 Odesláno 13. duben 2011 Odesláno 13. duben 2011 luxusni kara:-)) a mam dotaz prosimte ten spojler co mas na 5.dverich nevis co to je zac strasne se mi libi jen nemuzu takovej najit :-) Citovat
Stráňa Odesláno 13. duben 2011 Autor Odesláno 13. duben 2011 díky chlapi Kubo já ho mám z Litomyšle z tuningu, mám ho asi už 3 roky, mám to tam asi 15 km, tenkrát jsem si to jel přímo vyzkoušet a padlo pěkně na auto. Jenže ten tuning už oficiálně nefunguje,ted tam prodávají nerezový rámy, ale mají tam psaný doprodej různých dílů. Stránky jim ještě fungujou a tam ji mají za 1500, zkus tam zavolat a uvidíš co ti řeknou, tady máš odkaz http://www.tuning-e35.cz/ Citovat
Stráňa Odesláno 16. duben 2011 Autor Odesláno 16. duben 2011 včera super den když jsem jel umejt auto na sraz začal nadobro stávkovat startér, naštěstí proběhla rychlá demontáž, celej se rozdělal, vyčistil, uhlíky OK..a už běhá jak novej:)....takže se dneska se mohlo jed:cool: Citovat
Stráňa Odesláno 16. duben 2011 Autor Odesláno 16. duben 2011 dneska s kámošem kousek od nás na menšim srazu Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Citovat
Guest StibTo Odesláno 16. duben 2011 Odesláno 16. duben 2011 to jsi frajer ... by se nechtělo člověku kupovat zrovna něco takovýho co ? .. Citovat
Stráňa Odesláno 16. duben 2011 Autor Odesláno 16. duben 2011 velký podíl na tom má známej elektrikář, ten ho rozchodil, novej bych nekupoval, myslel jsem si že to budou uhlíky nebo něco okolo, horší bylo se na něj dostat a stihnout to všechno včera a to jsem byl do 19 v práci:cool: Citovat
Stráňa Odesláno 18. duben 2011 Autor Odesláno 18. duben 2011 dneska vyčištěn motor:cool: Uploaded with ImageShack.us Citovat
Stráňa Odesláno 18. duben 2011 Autor Odesláno 18. duben 2011 a ještě jsem nalepil na dveře černou folii, důvod je jen proto, aby to lépe ladilo s okeníma foliema na první fotce rozdíl - přední dveře folie, zadní dveře originál Uploaded with ImageShack.us tady už celek Uploaded with ImageShack.us Citovat
Stráňa Odesláno 24. duben 2011 Autor Odesláno 24. duben 2011 dostal jsem užitečný dárek do auta:) Uploaded with ImageShack.us Citovat
Stráňa Odesláno 30. duben 2011 Autor Odesláno 30. duben 2011 dneska se trochu makalo na autě, přidělaný nový přední plastové nadkolí L+P, ještě se hejbalo s podvozkem...dolu:D..........a hraju si s pár věcma snad se to povede a dám pak foto:cool: Citovat
Stráňa Odesláno 30. duben 2011 Autor Odesláno 30. duben 2011 jo a udělal jsem si radost , vyrobil jsem si prahové lišty, přístup k nerez plechu je táta ho nechal v práci vyleštit a v místní firmě mě vygravírovali co jsem chtěl:cool: Uploaded with ImageShack.us Citovat
Andreww Odesláno 1. květen 2011 Odesláno 1. květen 2011 Lišty vypadají super Jen bych tam místo \"FRENCH\" čekal \"CZECH\" Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.