silvar Odesláno 1. květen 2011 Odesláno 1. květen 2011 me se libi ty folie na oknech i s tim lesklym na dverich,kolik to vyslo? kde si poridil?zajima me i cena folii... Citovat
Stráňa Odesláno 1. květen 2011 Autor Odesláno 1. květen 2011 No vidíš Czech mě ani nenapadlo, můžeš je udělat ty:D, já chtěl French;) Citovat
Stráňa Odesláno 1. květen 2011 Autor Odesláno 1. květen 2011 Andreww: pokud bys měl zájem tak napiš SZ, že jseš to ty tak bych ti to zařídil:D Silvar: folii na dveřích mám z práce, co je zač nevim, ale vim že se s ní super dělá hlavně na slunci si s ní můžeš dělat co chceč, mám z ní i clonítko, cenu nevim:(, pro mě zadarmo;), myslim že nějakou takovou folii seženež třeba v reklamce nebo tiskárně Brian: dík moc Citovat
Stráňa Odesláno 5. květen 2011 Autor Odesláno 5. květen 2011 dneska zase trochu změna auta, nastěhovali se zpátky originál zrcátka, celý jsem je obrousil do hladka z tzv. pomeranče a nastříkal metalickou černou, strávil jsem nad tím dost času:aut a s výsledkem jsem spokojen, tady pár fotek Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Citovat
Mizlerek007 Odesláno 5. květen 2011 Odesláno 5. květen 2011 pecka... slušej tomu víc nez tamty...a černá jim fakt sluší Citovat
AKCZ Odesláno 5. květen 2011 Odesláno 5. květen 2011 Tak je to spravne Zitra jedu do UO nebudes se tam pohybovat? Citovat
Stráňa Odesláno 5. květen 2011 Autor Odesláno 5. květen 2011 díky....zejtra v UO nebudu,ale mohli by sme dát někdy spicha, jedeš do Mýta příští víkend? Citovat
AKCZ Odesláno 5. květen 2011 Odesláno 5. květen 2011 Asi se tam zajedu podivat jen nevim v kolik presne Citovat
Stráňa Odesláno 15. květen 2011 Autor Odesláno 15. květen 2011 zas pár novinek, zakoupeny příčníky, ještě jednou díky Ondrovi za opět dobrý obchod:super, dále jsem zakoupil střešní box na aukru, ten ještě nemám doma, obojí budu využívat hlavně na delší cesty, dovču atd. Uploaded with ImageShack.us Citovat
Stráňa Odesláno 15. květen 2011 Autor Odesláno 15. květen 2011 o víkendu ve V.Mýtě na srazu, byla to paráda, lidi z clubu jsou borci:D Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Maskot:cool: Uploaded with ImageShack.us Citovat
cechic Odesláno 15. květen 2011 Odesláno 15. květen 2011 Páteční akce byla dobrá máš to pěkný to tvoje vozidlo.Maskot neměl chybu i s prezentací clubu Citovat
Mizlerek007 Odesláno 15. květen 2011 Odesláno 15. květen 2011 jj byla to pecka... a auta na živo o 100% hezčí... doufám, že na relaxu to zopáknem, ale už tam zůstanu Citovat
cechic Odesláno 15. květen 2011 Odesláno 15. květen 2011 to by si měl, protože si o hodně přišel a na birellu to není ono Citovat
Mizlerek007 Odesláno 15. květen 2011 Odesláno 15. květen 2011 to věřim... na relaxu si to vynahradim Citovat
kalio306 Odesláno 18. květen 2011 Odesláno 18. květen 2011 tak tvoj autiak to je krasa nema chybu Citovat
Stráňa Odesláno 18. květen 2011 Autor Odesláno 18. květen 2011 tak tvoj autiak to je krasa nema chybu Díkes:super Citovat
Stráňa Odesláno 25. květen 2011 Autor Odesláno 25. květen 2011 tak zas pár změn Pug dostal originál lízo, které jsem potáhl černou folií Uploaded with ImageShack.us Detail Uploaded with ImageShack.us a už na autě Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.