Stefan00 Odesláno 3. březen 2011 Odesláno 3. březen 2011 Hlasove povely mam ale vobec to nevyuzivam. je to dost zdlhave na bezne pouzitie. Rychlejsie je siahnut po cudliku a zapnut radio, cd atd. Je to zas len jedna z frajeriniek. Mozno niekto pozna lepsie vyuzitie tohto. Tak už aj ja sa môžem pochváliť, aj mne idú hlasové povely, dokonca keď \"zavelím\" po anglicky, tak mi na displeji zobrazí povel po slovensky. Je tam toho dosť na ovládanie a je to aj pohodlné, všetko sa ovláda jedným tlačítkom a anglickým povelom. Ale pravdepodobne prepálením SK všetko nefunguje, ako by malo..... :grr Citovat
Wizik Odesláno 3. březen 2011 Odesláno 3. březen 2011 vitaj v klube dost vela veci naraz, na taketo kompletne update si daj zalezat aby dotycna osoba mala skusenosti. Niekedy sa oplati radsej par km cestovat za niekym a obetovat ten cas. Neskusenost a mala chyba moze mat fatalne nasledky. drzim palce a nech ti auticko dobre sluzi. Ďakujem za privítanie. A to tu v Bratislave nemáme nikoho šikovného, kto by to urobil ? Citovat
kubikula6 Odesláno 3. březen 2011 Odesláno 3. březen 2011 Hlasove povely mam ale vobec to nevyuzivam. je to dost zdlhave na bezne pouzitie. Rychlejsie je siahnut po cudliku a zapnut radio, cd atd. Je to zas len jedna z frajeriniek. Mozno niekto pozna lepsie vyuzitie tohto. Tak už aj ja sa môžem pochváliť, aj mne idú hlasové povely, dokonca keď \"zavelím\" po anglicky, tak mi na displeji zobrazí povel po slovensky. Je tam toho dosť na ovládanie a je to aj pohodlné, všetko sa ovláda jedným tlačítkom a anglickým povelom. Ale pravdepodobne prepálením SK všetko nefunguje, ako by malo..... :grr To umi 407 taky? ja mam RD4 a kdyz mam pripojenej telefon pres bluetooth tak pouzivam hlasovy vytaceni, ale, že dou ovladat i funkce auta jsem nevěděl. Jak to funguje? reknu anglicky radio a zapne se radio? Citovat
Stefan00 Odesláno 3. březen 2011 Odesláno 3. březen 2011 Hlasove povely mam ale vobec to nevyuzivam. je to dost zdlhave na bezne pouzitie. Rychlejsie je siahnut po cudliku a zapnut radio, cd atd. Je to zas len jedna z frajeriniek. Mozno niekto pozna lepsie vyuzitie tohto. Tak už aj ja sa môžem pochváliť, aj mne idú hlasové povely, dokonca keď \"zavelím\" po anglicky, tak mi na displeji zobrazí povel po slovensky. Je tam toho dosť na ovládanie a je to aj pohodlné, všetko sa ovláda jedným tlačítkom a anglickým povelom. Ale pravdepodobne prepálením SK všetko nefunguje, ako by malo..... :grr To umi 407 taky? ja mam RD4 a kdyz mam pripojenej telefon pres bluetooth tak pouzivam hlasovy vytaceni, ale, že dou ovladat i funkce auta jsem nevěděl. Jak to funguje? reknu anglicky radio a zapne se radio? ...presne tak. Ale presnejšie, je to aj v návode, sú tam jedno, dvoj a troj úrovňové povely, napr: 1, radio, 2. radio next, 3. radio memory two. A moho iných. Dá sa ovládať prakticky všetko, okrem hlasitosti, mute a možno pár drobností. ...Ale treba sa s tým pohrať a hlavne v mojom prípade sa musím naučiť anglické povely. Citovat
kubikula6 Odesláno 3. březen 2011 Odesláno 3. březen 2011 Hlasove povely mam ale vobec to nevyuzivam. je to dost zdlhave na bezne pouzitie. Rychlejsie je siahnut po cudliku a zapnut radio, cd atd. Je to zas len jedna z frajeriniek. Mozno niekto pozna lepsie vyuzitie tohto. Tak už aj ja sa môžem pochváliť, aj mne idú hlasové povely, dokonca keď \"zavelím\" po anglicky, tak mi na displeji zobrazí povel po slovensky. Je tam toho dosť na ovládanie a je to aj pohodlné, všetko sa ovláda jedným tlačítkom a anglickým povelom. Ale pravdepodobne prepálením SK všetko nefunguje, ako by malo..... :grr To umi 407 taky? ja mam RD4 a kdyz mam pripojenej telefon pres bluetooth tak pouzivam hlasovy vytaceni, ale, že dou ovladat i funkce auta jsem nevěděl. Jak to funguje? reknu anglicky radio a zapne se radio? ...presne tak. Ale presnejšie, je to aj v návode, sú tam jedno, dvoj a troj úrovňové povely, napr: 1, radio, 2. radio next, 3. radio memory two. A moho iných. Dá sa ovládať prakticky všetko, okrem hlasitosti, mute a možno pár drobností. ...Ale treba sa s tým pohrať a hlavne v mojom prípade sa musím naučiť anglické povely. dikec:super hned zitra to vyzkousim. je fakt ze je to jen frajerinka, ale dobry vedet. auto mam pul roku a porad se tady dovidam veci o kterych nevim Citovat
Přema Odesláno 3. březen 2011 Autor Odesláno 3. březen 2011 ta rychlost sa da nastavit cez dia, standardne je tam 255km/h co asi na naftaku nedosiahnem By ses divil.......:D:D:D ale já ne......ale už sem to u 2.0 HDI skoro viděl.....ale samo že s nakrmeným motorem Citovat
elton Odesláno 3. březen 2011 Odesláno 3. březen 2011 Kluci, zkuste prosím trošku méně citovat. Špatně se to čte. Citovat
shark734 Odesláno 3. březen 2011 Odesláno 3. březen 2011 Přema: no tak to by som si na HDi pozrel:aut Citovat
Stefan00 Odesláno 3. březen 2011 Odesláno 3. březen 2011 dikec:super hned zitra to vyzkousim. je fakt ze je to jen frajerinka, ale dobry vedet. auto mam pul roku a porad se tady dovidam veci o kterych nevim Asi budeš sklamaný, pozeral som návod, RD4 má bluetooth a asi sa dá pomocou hlasových povelov len telefonovať. To, čo som písal, tak to vie asi len RT3 a vyššie...:mrk [upravil dne 3/3/11 20:05 Stefan00] [upravil dne 3/3/11 20:08 Stefan00] Citovat
kubikula6 Odesláno 3. březen 2011 Odesláno 3. březen 2011 dikec:super hned zitra to vyzkousim. je fakt ze je to jen frajerinka, ale dobry vedet. auto mam pul roku a porad se tady dovidam veci o kterych nevim Asi budeš sklamaný, pozeral som návod, RD4 má bluetooth a asi sa dá pomocou hlasových povelov len telefonovať. To, čo som písal, tak to vie asi len RT3 a vyššie...:mrk taky zrovna hledim do navodu, a dosel sem ke stejnymu zaveru Citovat
Přema Odesláno 3. březen 2011 Autor Odesláno 3. březen 2011 Přema: no tak to by som si na HDi pozrel:aut Ale 230 to jede i mě.......:aut:aut Citovat
Judes Odesláno 3. březen 2011 Odesláno 3. březen 2011 z tej rychlosti to este aj brzdi? Pozri si Přemove brzdy a uvidíš. Citovat
Judes Odesláno 3. březen 2011 Odesláno 3. březen 2011 V jednom vlákne sa okolo nich kecalo ak sa nemýlim tak tam má dvojpiestikové a piemer kotúča okolo 330mm. http://www.peugeot-club.com/foto.php?foto=club/jpg/5835_9.jpg Citovat
Přema Odesláno 3. březen 2011 Autor Odesláno 3. březen 2011 z tej rychlosti to este aj brzdi? Kolik máš průměr př.brzd???? 266mm a tl. 22 a jednopístek??????? Já průměr 330mm , tl. 30mm a dvoupístek..... Tak mi neříkej že to neubrzdím......:roker:roker Čekám od tebe jen jednu odpověd: \"UŽ MLČÍM\" :D:D:D [upravil dne 3-3-11 22:19 Přema] Citovat
shark734 Odesláno 3. březen 2011 Odesláno 3. březen 2011 ja viem co tam mas, len podpichujem a priemer mam 283mm , piest neviem [upravil dne 3/3/11 22:30 shark734] Citovat
andy 3823 Odesláno 4. březen 2011 Odesláno 4. březen 2011 Přema: no tak to by som si na HDi pozrel:aut Ale 230 to jede i mě.......:aut:aut :o:o pekne Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.