Přema Odesláno 23. září 2010 Autor Odesláno 23. září 2010 Normálně prudce zabrzdi.......ale fakt hodně.......ale ne z menší rychlosti............hlavně zkus to někde osamotě.....aby se ti nepodíval někdo co vezeš v kufru:D:D:D:D [upravil dne 23-9-10 od Přema] Citovat
Marcel00 Odesláno 23. září 2010 Odesláno 23. září 2010 to je jasne :D hlavne nie na pristavnom moste... pre tych co poznaju [upravil dne 23/9/10 od Marcel00] Citovat
rodito Odesláno 23. září 2010 Odesláno 23. září 2010 treba to aktivovat na dia? alebo je to sucast uz od vyroby Já už to měl aktivované, kontrolovali mě to v peugeote pres dia. Říkali že už to bývá aktivované z výroby. Citovat
HonzaZ Odesláno 23. září 2010 Odesláno 23. září 2010 Myslím, že to mají všechny 407my z výroby. Na diagnostice se to ovšem nechá vypnout. Citovat
Marcel00 Odesláno 23. září 2010 Odesláno 23. září 2010 este dotaz... da sa nieco nastalo zobrazovat na pristrojovej doske pod stavom km? jedine co sa tam nachvilu zobrazi su tie testy pri starte, a informacie o spotrebe pocas prepinania na packe stieracov (tie vsak po chvili zhasnu... ostavaju len na stredovom panely), pripadne nejaka hlaska o vypnuti/zapnuti nejakej vybavy/funkcie. Trebars by som si tam predstavoval mat napriklad zobrazenu stalu priemerku. slo by to ? inak je pocas jazdy ta vacsina displaya zhasnuta... Citovat
HonzaZ Odesláno 23. září 2010 Odesláno 23. září 2010 U malého displeje tam jsou jenom krátkodobě výstrahy. U navi se tam může zobrazovat šipka pro směr jízdy. Citovat
rodito Odesláno 24. září 2010 Odesláno 24. září 2010 Já na tom displeji výstrahy mám, navigaci mám ale šipky pro směr nemám Citovat
rodito Odesláno 24. září 2010 Odesláno 24. září 2010 Ono je to trošku složitější při výměně rádia. U mě je na to i dia krátká. Citovat
Marcel00 Odesláno 27. září 2010 Odesláno 27. září 2010 da sa dosiahnut zobrazenie tlaku pneu pri nastartovani?? zobrazi sa mi len na pristrojovke info ze pression ok, ale zaujimali by ma aj tlaky pneu. a taktiez ci je mozne dostat info aj o teplote motora a oleja. na tom rd4. vdaka. Citovat
Marcel00 Odesláno 27. září 2010 Odesláno 27. září 2010 ked mi klesne tlak v pneu co potom napise ? v niektorom vlakne som postrehol ze sa daju nastavit limity kedy je pres ok atd... ale viac asi na dia... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.