Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Volitelné funkce RT3/4/5,RD4 přes dia u 407

Recommended Posts

Odesláno
no nezobrazuje... v 90% pripadoch je to vypnute... tak ako kopec inych zaujimavych funkcii.

Napadlo mě že bys ještě mohl na něco zajímavého přijít co jde či nejde zapnout když tak rád hledáš..... třeba triblink ten asi nenajdeš co???:D:D:D

[upravil dne 21-12-11 19:57 od Přema]

Odesláno

Viete mi niekto povedat,co zaujimave si mozem dat cez DIA aktivovat,co este nemam.napr. podla VIN: VF36DRHF8AL012131 ?

Predpokladam,ze len info o tlaku pneu a ak nahodou zozeniem BT modul na RD4 tak ten...

Odesláno
triblink ten asi nenajdeš co???:D:D:D

heh

nebudes mi verit ale cely den som nad tym rozmyslal.

moja mlada to uz na 308me ma a ja ako sedlak... proste desne ma to *ere ze ja musim jak cicinbrus pridrzat packu aspon na 2-3 bliknutia. :D:D:D:D

ale obavam sa ze smolka. no co uz, neni kazdy den k posviceni :D

dal som si kompletny vypis konfiguracie BSI co vsetko sa da nastavit, ale po triplingu ani stopy :D

Odesláno

Podľa VIN ti takto na diaľku nikto nepovie že čo tam máš aktivované, to si môžeš pozrieť len ti sám čo sa kedy zobrazuje. Ostatný môžeme akurát tak na diaľku len hádať.

Odesláno
triblink ten asi nenajdeš co???:D:D:D

heh

nebudes mi verit ale cely den som nad tym rozmyslal.

moja mlada to uz na 308me ma a ja ako sedlak... proste desne ma to *ere ze ja musim jak cicinbrus pridrzat packu aspon na 2-3 bliknutia. :D:D:D:D

ale obavam sa ze smolka. no co uz, neni kazdy den k posviceni :D

dal som si kompletny vypis konfiguracie BSI co vsetko sa da nastavit, ale po triplingu ani stopy :D

Jj v poho , tak aspoň ještě něco zajímavého najdi:D:D:D:D:papa:papa

Odesláno
info o tlaku pneu a ak nahodou zozeniem BT modul na RD4 tak ten...

konkretne info o tlaku pneu sa na RD4 zobrazit neda

ale ked som si pozrel tvoju vybavu tak tvoje vozidlo nieje vybavene snimacmi tlaku. takze smola.

co sa BT modulu tyka tak podla DAM kodu mas dost vysoky predpoklad ze mas predpripravu na BT modul. kukni pod kastlik spolujazdca ci tam mas taky biely konektor.

Odesláno
...tak aspoň ještě něco zajímavého najdi:D:D:D:D:papa:papa

predpokladam ze navigacnu sipku na medzi otackomerom a rychlomerom asi mas. :roll to je tak posledne co som jednemu typkovi robil....

zase se v tom vrtate... ze jo pane doktore... (vesnicko ma...) :D:D

Odesláno
co sa BT modulu tyka tak podla DAM kodu mas dost vysoky predpoklad ze mas predpripravu na BT modul. kukni pod kastlik spolujazdca ci tam mas taky biely konektor.

Tak ten konektor na BT modul s najväčšou pravdepodobnosťou tam nebude (ak len nebol menený káblový zväzok palubnej dosky).

Viď obr. z SB. ;)

post-27076-14109621305211_thumb.jpg

Odesláno

Diki Marcel,tu skrinku skontrolujem,dnes si mi to uz pisal v inom vlakne,len este nebol na to cas.Viem,ze snimace vo vybave nemam,no na origo elektr.som hodil zimne gumy(boli velmi male na moj vkus).Pokukujem uz po letnom komplete.Ak kupim aj so snimacmi tlaku,tak si to mozem aktivovat cez dia a vsetke bude fachcit jak ma?Alebo som mimo?

Odesláno

ee, na snimace potrebujes mat v aute RJ, kabelaz a anteny do podblatnikov ak sa nemylim, takze dost divoka praca a investicia, takze neodporucam

pripadne sa skus popytat tunak:

co sa BT modulu tyka, pozrel som do SB a pod Tvojim VIN som nenasiel v ponuke BT modul na objednanie, cize asi to tam predpripravene fakt nebude,

ako Judes pise... no kazdopadne sa kukni ci tam ten konektor nieje za tym kastlikom.

:(

Odesláno

Marcel ja BT modul v ponuke mám ale káblový zväzok mám tak isto bez toho konektoru.

Dal som dolu aj tú odkladaciu skrinku a žiadny volný konektor na BT tam nebol a potom som to našiel aj takto cez SB.

[upravil dne 21/12/11 23:57 od Judes]

Odesláno

Tak to ste ma moc nepotesili,ale vdaka za upozornenie.Tie senzory tlaku mi za tolku robotu nestoja.No handsfree by som rad nejak spojazdnil,ale bez nejakeho pridavneho displeja ako napr.od Parrota.Interier bol jeden z dovodov preco som kupil 407,nechcem ho kazit...

Odesláno

Ono by to BT šlo spojazdniť len je potrebné vyrobiť káblový zväzok s konektorom na pripojenie, ale to ti už poradí možno Marcel.

Odesláno

kup si xcarlink so zabudovanym BT modulom...

akurat ti nebude na malom displayi zobrazovat stav mobilu, prichodzie volania, zoznamy cisel, volani atd...

ale aby sme neza*ierali toto vlakno tak adsej do vlakna kde sa venuje tejto problematike. :xvul

Judes, si si isty ze ho v ponuke mas ? a ze ti ukaze aj objednacie cislo ? to je potom divne

...je potrebné vyrobiť káblový zväzok s konektorom na pripojenie, ale to ti už poradí možno Marcel.
radsej HonzaZ, je tu na to vlakno, treba pohladat...

sory za OT, dalej uz len k teme vlakna... :papa

[upravil dne 22/12/11 00:04 od Marcel00]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...