Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Volitelné funkce RT3/4/5,RD4 přes dia u 407

Recommended Posts

Odesláno

no zaujímavé čítanie, čo všetko sa dá..:mrk len nechápem prečo to nieje aktivované štandardne, keď je to tam. Na čo to do toho vôbec dávajú... :myslim , no keby aktiváciu týchto vecí aspoň ponúkajú v origo servise za poplatok to by som pochopil, že chcú zarobiť ale myslím že ani nevedia že aj to sa dá :bacha

Odesláno

Víte jak Peugeot zvyšuje výbavu u nových aut??? VŠECHNY výbavy umí to jisté , jen jsou určité funkce povypínané....takže přijede základ...napíchne se dia a je s ní Premium Pack....už to chápete???

Odesláno

..no to mi je jasné že sa to tak robí to by museli viac typov káblovania a RJ montovať a to by sa im na nákladoch neoplatilo. Ale aj pri tých najvyšších výbavách niektoré veci ajtak nenájdeš....

Odesláno

on sa pytal kde v dia to aktivovat. Tvoja odpoved mu moc nepomohla a ani nepomoze vzhladom na absenciu rady ohladne dia :)

takze caka na niekoho kto mu to poradi :papa

ak sa o to pokusi ze mu to nejde tak pochopi aj sam ze mu to nejde vdaka tomu display-u. ale skusit to predsa moze. pripadne by sem mohol dat niekto info ake oznacenie musi mat display aby to islo. ja mozem pozriet cez vikend ten svoj, lebo mne to ide a porovnas so svojim.

p.s.: kde sa to aktivuje neviem, robil mi to niekto iny.

Odesláno

Už bys toho mohl nechat ne????? Sifon dobře ví kdo mu radil a rád poradil přes telefon pozapínat určité funkce....tak až budeš vědět o tom více tak se prosím vyjadřuj......

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...