Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Výměna žárovek v budících

Recommended Posts

Guest Stavi...
Odesláno

No zkoušel, ale pak jsem se na to vybodl. Ještě jich pár pozkouším a uvidím. Snad to půjde.:roll

Guest Stavi...
Odesláno

Je to žárovka v levé části budíku a osvětluje ukazatel teploty a půlku budíku. Popřehazuju žárovky a uvidím.

Guest Stavi...
Odesláno

Už mi to jde. Čekal jsem sice od toho víc, ale určitě lepší, než ty originál oranžové.

[upravil dne 4/8/10 Stavi...]

Guest Stavi...
Odesláno

Zádrhel byl v žárovce. Zkoušel jsem měnit více žárovek jak radil OK406 a svítila až ta 4 co jsem zkoušel, takže ty 3 byly vadné.

Guest Stavi...
Odesláno

Tento obrázek jsem potřeboval předtím :mrk ,ale dal jsem to nějak už dohromady.

Odesláno
Původně zaslal: mattoni1425

ty bych chtel taky. protoze mi nejak vadi ty hodiny lepsi by byl otackomer

Zkus vrakoviště, jistě tam mají s otáčkoměrem.

Odesláno

kolik by měli tak stát ať vím kolik si připravit peněz. a hlavně aby mě nějak nechtěli natáhnout.

Původně zaslal: OK406

ty bych chtel taky. protoze mi nejak vadi ty hodiny lepsi by byl otackomer

Zkus vrakoviště, jistě tam mají s otáčkoměrem.

• O 2 týdny později...
Odesláno

tak jsem si koupil také budíky s otáčkoměrem, ale pánové z vrakoviště z nich vyndali většinu žároviček zbyly mi tam pouze 2 takže bych chtěl poradit jaký mají žárovičky tu plastovou patici? budíky s hodinama jí mají odlišnou od budíků s otáčkoměrem to už tu bylo řečený a taky jsem na to hned narazil protože mám v autě teď 2 budíky a chtěl jsem to povyměňovat a nejde to. označení ze sevice boxu 6112.48 potřebuju je někde koupit a když mi řekli že stojí originál jedna 111 kč tak t ojako fakt nechci dávat, tak kdybyste mi někdo mohl poradit kde je sehnat jesli Kelly nebo Elit nebo někde.

Odesláno

tak jsem si koupil také budíky s otáčkoměrem, ale pánové z vrakoviště z nich vyndali většinu žároviček zbyly mi tam pouze 2 takže bych chtěl poradit jaký mají žárovičky tu plastovou patici? budíky s hodinama jí mají odlišnou od budíků s otáčkoměrem to už tu bylo řečený a taky jsem na to hned narazil protože mám v autě teď 2 budíky a chtěl jsem to povyměňovat a nejde to. označení ze sevice boxu 6112.48 potřebuju je někde koupit a když mi řekli že stojí originál jedna 111 kč tak t ojako fakt nechci dávat, tak kdybyste mi někdo mohl poradit kde je sehnat jesli Kelly nebo Elit nebo někde.

Zkus tady na fóru, zda-li by někdo neměl a nebo jiné vrakoviště. Stačí sehnat jen ty patice. Žárovku (bezpaticové) koupíš každé mototechně. A nebo vezmi budíky sebou do prodejny, kde prodávají žárovky do auta (auto příslušenství) a zkus vybrat. Taky jsem se bohužel setkal s tím to problém. Honza406 by mohl vyprávět.

Odesláno

už jsem zkoušel všechny možnosti v mototechne mi řekli že tato patice má výměnnou žárovku tak se moc nedělají byl sem v kelly u známyho, v elitu, v apm kde jsem si vsechny zarovicky osobne prosel nikde nic zitra jedu do neautorizovaneho peugeot servisu tak uvidim co mi rekne tam v autorizovanym mi rekl 111 za jednu

• O 2 roky později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...