Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím vospolok,

potreboval by som radu ohľadom RT3 systému v P607 r.v.05. RT3 som predčasom podľa návodu tu na fóre upgradeoval na 6.63 a nahral slovenčinu tu z fóra. Všetko funguje ako má, až na mapové podklady - fungujú mi len z roku 2007 a tým pádom ako keby som bol bez navi. Ak napálim (1-4x, rôzne médiá) akôkoľvek novšiu verziu, tak mi buď nefunguje vôbec, alebo po cca. 20-30 sec. reštartuje celý RT3.

Nevedeli by ste poradiť?

A ešte jedna otázka, ako prinútim hlasové ovládanie hovoriť po Slovensky? Lebo po spomínanom SVK balíku sa ozýva len chrčanie.. (ovládanie ako také ale funguje)

Pripájam info o SW verzií

http://www.imagebanana.com/view/sef1i7lq/SW.jpg

najradšej by som bol, ak by mi niekto urobil step-by-step návod z linkami (až na mapy, samozrejme)

Odesláno

To chrcanie bolo v starsej verzii ktora bola volne stiahnutelna z netu. Petertn spravil este jednu verziu kde to uz fungovalo spravne, ale ta je k maniu iba po dohode s nim.

Daj tam original software 6.63 z original cd a vyskusaj tie mapy tak. Neviem v com moze byt problem , lebo mne to funguje so vsetkymi mapami v pohode, aj ta slovencina.

Odesláno

:o

Nehodí to po zapnutí klíčku chybovou hlášku o nekompatibilitě sofu ? To totiž vypadá , že neproběhl update na 6.63. 607 to ráda dělá.

Psal jsem to tady snad 10x, update systemu JEN z origo lisovaného cd.

Odesláno

Nie, žiadnu chybovú hlášku mi systém nehlási. Všetko funguje ako má, až na moment, keď vložím nové mapy (nájde sa dobrá duša, čo mi hodí do SS linky na verziu, ktorú aktuálne používa a je funkčná z 2009/2010 roku?)

Prípadne, nemá niekto originál 1:1 image 6.63 SW od PeterTN? Ďakujem za pomoc

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...