Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

zdravím, po výmene tesnenia pod hlavou mi motor na volnobehu viac vibruje, dokonca pri štarte mi výfuk buchne o zadný nárazník. Vymenil som aj silentbloky, zlepšilo sa to no nieje to to, čo predtým. Môže to byť tým, že mi tam vopchali troj-zubové tesnenie namiesto päť-zubového? sú tam teraz väčšie tlaky.

1,9GRDT

Odesláno

to nie, dal som to pre istotu skontrolovať, remeň je jak má byť. Na ceste je to dobré, len keď zastavím a vyradím rýchlosť tak to vibruje.:myslim

Výfuk som ohol viac dodola, tak už nebúcha:mrk

[upravil dne 30/7/10 dominator]

[upravil dne 30/7/10 dominator]

Odesláno

...viem, ze reagujem uz asi neskoro...ale mne robilo nieco podobne...motor sa triasol pocas jazdy to vobec nebolo citit ale pri stati sa to dost prejavovalo ...aj ked ja mam benzin ...ale neprejavuju sa vo vyfuku nejake turbulencie ???

• O 10 měsíců později...
Odesláno

takže konečne vyriešené. prvá časť výfuku(rúra) od motora sa takmer dotýkala riadenia(bola už niekým preváraná) a pri štarte to dobre zahrmotalo. Vymenil som komplet výfuk 3 časti už to bolo hrdzavé(150€) a pokoj v duši. :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...