dominator Odesláno 30. červenec 2010 Odesláno 30. červenec 2010 zdravím, po výmene tesnenia pod hlavou mi motor na volnobehu viac vibruje, dokonca pri štarte mi výfuk buchne o zadný nárazník. Vymenil som aj silentbloky, zlepšilo sa to no nieje to to, čo predtým. Môže to byť tým, že mi tam vopchali troj-zubové tesnenie namiesto päť-zubového? sú tam teraz väčšie tlaky. 1,9GRDT Citovat
Karel Odesláno 30. červenec 2010 Odesláno 30. červenec 2010 Nemáš špatně nastavený rozvodový řemen? Citovat
dominator Odesláno 30. červenec 2010 Autor Odesláno 30. červenec 2010 to nie, dal som to pre istotu skontrolovať, remeň je jak má byť. Na ceste je to dobré, len keď zastavím a vyradím rýchlosť tak to vibruje. Výfuk som ohol viac dodola, tak už nebúcha:mrk [upravil dne 30/7/10 dominator] [upravil dne 30/7/10 dominator] Citovat
Fenix963 Odesláno 5. srpen 2010 Odesláno 5. srpen 2010 ...viem, ze reagujem uz asi neskoro...ale mne robilo nieco podobne...motor sa triasol pocas jazdy to vobec nebolo citit ale pri stati sa to dost prejavovalo ...aj ked ja mam benzin ...ale neprejavuju sa vo vyfuku nejake turbulencie ??? Citovat
Dundee Odesláno 5. srpen 2010 Odesláno 5. srpen 2010 dominator: Spíš bych řekl, že je pootočené čerpadlo na řemenici;) Citovat
dominator Odesláno 20. červen 2011 Autor Odesláno 20. červen 2011 takže konečne vyriešené. prvá časť výfuku(rúra) od motora sa takmer dotýkala riadenia(bola už niekým preváraná) a pri štarte to dobre zahrmotalo. Vymenil som komplet výfuk 3 časti už to bolo hrdzavé(150€) a pokoj v duši. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.