Skupina Best Odesláno 28. červenec 2010 Odesláno 28. červenec 2010 Len som sa chcel poďakovať tomuto fóru. Kúpil som 307 SW a predné svetlá boli úplne zdevastované. Chcel som kúpiť nové cena asi min 160 EUR. Potom som si čo to prečítal čo to som sa dozvedel aj z inakade a za 20 Eur mám svetlá ako nové. Takže ďakujem a prikladám foto. Pred a po. a návod je nasledovný: začína sa brusíť 400 potom 500, 1000 a 2000 šmirglom pod vodou čo v mojom prípade znamená namočiť šmirgel do vody a je. U lakírnika som kúpil tri pasty jedná úplne jemná brúsna a dve leštiace na vlhkú handričku a utirať čo ruka vládze. pozor nesmie byť horúco lebo pasty rýchlo zaschnú. 1 hodinka roboty a hotovo. Citovat
omegascream Odesláno 29. červenec 2010 Odesláno 29. červenec 2010 môžem sa opýtať, kde si zohnal taký jemný brúsny papier? Lebo už som obehol pár menších \"náradiarní\" a železiarstiev v okolí a nič Citovat
georgegg Odesláno 29. červenec 2010 Odesláno 29. červenec 2010 u nás ho maj skoro všude, v obchodech s barvama, železářství, zkus kouknout na netu Citovat
dalibor307 Odesláno 29. červenec 2010 Odesláno 29. červenec 2010 ...jj pridaj foto. mozno aj nazov tej pasty, ja sa chystam skusit tempo ale asi budem potrebovat aj lestiacu nejaku:roker Citovat
georgegg Odesláno 30. červenec 2010 Odesláno 30. červenec 2010 vem to tempem a pak normálním voskem co máš na auto, já si ještě oblepil nárazník a blatník kolem světla protože jsem to dělal leštičkou tak abych oto zbytečně neškrtal, pokud to budeš dělat rukou tak to asi neni potřeba Citovat
Existujuci Odesláno 30. červenec 2010 Odesláno 30. červenec 2010 Původně zaslal: georgegg vem to tempem a pak normálním voskem co máš na auto, já si ještě oblepil nárazník a blatník kolem světla protože jsem to dělal leštičkou tak abych oto zbytečně neškrtal, pokud to budeš dělat rukou tak to asi neni potřeba Tak Tak:super Citovat
georgegg Odesláno 30. červenec 2010 Odesláno 30. červenec 2010 věř tomu, mnohokrát odskoušený na mnoha stětlech u různejch značek aut Citovat
PEUGEOTIK307 Odesláno 31. červenec 2010 Odesláno 31. červenec 2010 Čo to foto??? :myslim:myslim:myslim:myslim Citovat
FIKÍSEK2 Odesláno 1. srpen 2010 Odesláno 1. srpen 2010 tak dneska jsem to vyzkoušel tempem rozleštit a supeeeeeeeeer:papa Citovat
georgegg Odesláno 1. srpen 2010 Odesláno 1. srpen 2010 já jsem slíbil foto, ale nějak nemůžu najít foto nerozleštěnýho světla, mam jen vyleštěný, tak jestli chcete tak ho můžu hodit, ale to bude k ničemu když to nebude s čím porovnat Citovat
dalibor307 Odesláno 16. srpen 2010 Odesláno 16. srpen 2010 zdravim club - chlapi vdaka za rady kupil som tempo jemne abrazivnu pastu za 3.45eur prelestil som svetla a vysledok je maximalna spokojnost svetla vyzeraju o 90% este raz vdaka Citovat
milhaus Odesláno 24. srpen 2010 Odesláno 24. srpen 2010 co říkáte na tohle? http://www.autolesk.cz/sada-na-renovaci-a-lesteni/ Citovat
georgegg Odesláno 24. srpen 2010 Odesláno 24. srpen 2010 no tak cena u toho není tak závratná tak by se to dalo vyzkoušet ale princip je úplně ten samej jako je popsáno nahoře Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.