Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim Vas!

som tu novy a o to viac dufam, ze mi pomozete, rodicia maju 306 kombi, 1,9 D, 51kW r.v. 99 s manualnou klimou a prestalo na nom ist vnutorne vetranie , nezopina klimu, a ani vetrak absolutne nejde, skusal som vybrat samotny ventilator a zapojit ho v mojej 306 ke a funguje, skusal som vsetky poistky a su ok, premeral som napajanie ventilatora a nie je tam ziadne napätie,neviem ci niekde este je nejake rele, alebo je na chybe stredovy panel poradte prosim , lebo jazdit v lete bez ventilatora je o zivot , dakujem

Odesláno

no vybral som to ak si teda myslel taku bielu krabicku cca 3x3x7 cm ktora ma 6 kontaktny stekrik tak to som mal vonku, aj rozobrate aj som to cistil a bez vysledku nejaky dalsi typ?:myslim

Odesláno

pani , problem vyrieseny, siel som po kabloch a zistil som ohoreny spoj na stekri nad pedalmi, a zistil som zhorene relatko : vycistene, vystriekane kontaktnym sprejom a relatko vymenene a ide aj klima aj vetrak...ak by to niekto riesil dufam ze to bude niekomu uzitocne

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...