badboy Odesláno 28. červenec 2010 Odesláno 28. červenec 2010 Zdravim Vas! som tu novy a o to viac dufam, ze mi pomozete, rodicia maju 306 kombi, 1,9 D, 51kW r.v. 99 s manualnou klimou a prestalo na nom ist vnutorne vetranie , nezopina klimu, a ani vetrak absolutne nejde, skusal som vybrat samotny ventilator a zapojit ho v mojej 306 ke a funguje, skusal som vsetky poistky a su ok, premeral som napajanie ventilatora a nie je tam ziadne napätie,neviem ci niekde este je nejake rele, alebo je na chybe stredovy panel poradte prosim , lebo jazdit v lete bez ventilatora je o zivot , dakujem Citovat
Benžík Odesláno 28. červenec 2010 Odesláno 28. červenec 2010 To same resil MartinGrif u 406 a jeste nekdo pred nim, taky u 406. Mel spatnou spinaci skrinku. Citovat
straki007 Odesláno 28. červenec 2010 Odesláno 28. červenec 2010 Na 306 spinacka ne. Nad suplikem u spolujezdce je bila krabicka. Demontovat. Rozdelat-otevrit. Podle vseho studeny spoj.... Dej pak vedet:mrk Citovat
badboy Odesláno 29. červenec 2010 Autor Odesláno 29. červenec 2010 ok straki skusim a ozvem sa uz som bol miestami bezradny Citovat
badboy Odesláno 29. červenec 2010 Autor Odesláno 29. červenec 2010 no vybral som to ak si teda myslel taku bielu krabicku cca 3x3x7 cm ktora ma 6 kontaktny stekrik tak to som mal vonku, aj rozobrate aj som to cistil a bez vysledku nejaky dalsi typ? Citovat
badboy Odesláno 1. srpen 2010 Autor Odesláno 1. srpen 2010 pani , problem vyrieseny, siel som po kabloch a zistil som ohoreny spoj na stekri nad pedalmi, a zistil som zhorene relatko : vycistene, vystriekane kontaktnym sprejom a relatko vymenene a ide aj klima aj vetrak...ak by to niekto riesil dufam ze to bude niekomu uzitocne Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.