Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dobrý den,potřebuji poradit.Koupil 107ku po krádeži,dovoz F,vylamané zamky,bez jednotky,budíku.Vše jsem vyměnil za jine-použité a nedaří se mi to nastartovat.Není tam potřeba vyměnit nejaka jednotka imobilizeru nebo něco podobneho? Dal jsem tam zámky,spínačku,kroužek od imobilizeru,jednotku,budíky,vše z jednoho vozu.Děkuji za radu.

Odesláno

Takze kdyz jsi daval klice a zamky z pouziteho auta tak zkusit je nahrat jeste jednou do toho tveho.

Ale myslim ze budes muset pouzit i jednotku z toho auta z ktereho mas ted klice.

Taky bude muset byt k jednotce immo i ECU(pocitac motoru):roker

Odesláno

nikdy nespáruješ jednotku BSI s jednoho auta s jednotkou motoru s druhého auta a naopak......immo dává povel BSI o shodě klíču a až BSI pošle signál motovce......musela by být stejná s jednoho auta i jednotka BSI a motoru.....v BSI je pevná pamět EEPROM a tu jen tak nepřehraješ....kroužek na spínačce si měnit nemusel......ten jen převadí immo čip

[upravil dne 29-7-10 Přema]

Odesláno
Původně zaslal: Přema

nikdy nespáruješ jednotku BSI s jednoho auta s jednotkou motoru s druhého auta a naopak......immo dává povel BSI o shodě klíču a až BSI pošle signál motovce......musela by být stejná s jednoho auta i jednotka BSI a motoru.....v BSI je pevná pamět EEPROM a tu jen tak nepřehraješ....kroužek na spínačce si měnit nemusel......ten jen převadí immo čip

[upravil dne 29-7-10 Přema]

Presne tak.

Ale musime to prelozit do lidske reci:mrk

Takze musis prehodit z toho druheho auta jednotku immo plus jednotku motoru.jenom tam jsou nactene klice ktere mas ted.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...