PLUSH Odesláno 28. červenec 2010 Odesláno 28. červenec 2010 Zdravím, chci koupit 206 a slyšel jsem že nanich a na většině jiných hodně odchází přepínače pod volantem? Coje natom pravdy? Případně na kterých modelech více.... Díky moc. Citovat
Eon Odesláno 28. červenec 2010 Odesláno 28. červenec 2010 Mě se to pokazilo nedávno, blinkr mi začal blikat pořád a nechtěl se vypnout. Rozebral jsem to, trošku poupravil, vyčistil, nahodil zpátky a funguje to bezproblému dál Když se něco pokazí, nemusí to hned znamenat katastrofu. Citovat
k3ep3r1 Odesláno 2. srpen 2010 Odesláno 2. srpen 2010 ja mam packu blinkrov uz taku rozbitu ze jej asi nepomoze nic strasna vola tam je a ked dam blinker doprava odbocim doprava a vratim volant do povodnej polohy tak sa packa automaticky prepne dolava vzdy ju musim podrzat ... nic moc Citovat
mailo Odesláno 11. srpen 2010 Odesláno 11. srpen 2010 Aj mne sa samovoľne spúšťala smerovka...potom som rozobral páčku a treba tam len prečistiť plochu dvoch plieškov... asi v takom malom hranatom otvore, cca asi 3x4 mm, stačí na to aj jemný šmirgeľ. [upravil dne 11/8/10 mailo] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.