Peta-k Odesláno 27. červenec 2010 Odesláno 27. červenec 2010 zdrawim když jsem tady tak jse rovnou zeptam.mam takovej problem dost me to se.e při studenym startu nastartuju a když se chci rozjed tak chcipne jakmile nastratuju podruhy tak už je rozjezd krasne plynulej a je to to samy kldyž je motor ohřatej chvilku chladne a potřebuju zase jed tak to sami nastartuju a když se chci rozjed tak chcipne nastartuju podruhy a je všecko v cajku nevite co s tim je?nemuže to byt třeba tim ze to zere olej nebo je foukli tesneni pod hlavou?nevim si rady!človek vypada jak začátečnik při rozjezdu.nemel jste nekdo stejnej problém? [upravil dne 27/7/10 Peta-k] Citovat
lordlacik Odesláno 28. červenec 2010 Odesláno 28. červenec 2010 Ja som mal problem velmi podobny, ale ked bol teply tak pri pustani spojky sa mi rozbiehal, ale bez plynu, ked som dal plyn hned chcipol. Ked bol studeny nastartujes a hned mi chcipol. Nakoniec bol blby polohovy snimac skrtiacej klapky. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.