Saber Odesláno 11. srpen 2010 Autor Odesláno 11. srpen 2010 jooo jo fotky to je to oco ti ide? ... kiez by to tak bolo,,,ale vcera som bol vonku ked chces vedet a zoznamil sa s 3naraz to je cooo a pokec trval do pol 1 rana Citovat
Y2K Odesláno 11. srpen 2010 Odesláno 11. srpen 2010 Pokec ci \"pokec\"? He he...no vidis to, to je rec... A pekne fotky nikdy nie su zle, takze tolko k tomu Aby sme mali co zavidiet... Citovat
Saber Odesláno 11. srpen 2010 Autor Odesláno 11. srpen 2010 to som bol vonku s kamaratom...stretli sme dalsich 2 a s 2 babami a jedna prisla neskor....boli sme do pol dvanastej za jednym okruhlim stolom v bare a kecali o 106:))....v pohode vecer a potom isli 2 dom a potom sme len tak chodili kecali vtipy atd...pokracovanie dalsie / dnesne neviem,,,,dnes idem tuna primne do biliardu,robi nasa casnicka s ktorom kecavame opet do rana a hrame biliard Citovat
Saber Odesláno 11. srpen 2010 Autor Odesláno 11. srpen 2010 Původně zaslal: Y2K No a co tie foto? ...to zatim neni....jedine foto co teraz mam su s \"byvalou\" z toho vyletu v piestanoch ...v zivote som konecne pochopil aj to,aka je dolezita fotografia tak zacinam troska fotit Citovat
Y2K Odesláno 11. srpen 2010 Odesláno 11. srpen 2010 Jasnee...fotografie su super... Najma ked su tam baby v zaujimavych pozach a zaujimavych odevoch...myslim tym plavky a menej Citovat
Saber Odesláno 11. srpen 2010 Autor Odesláno 11. srpen 2010 mmm mozno casom budem fotit aj takee ze si to ty ...ako ja som nemal rad fotenie,svoje fotky atd,,,ale je to spomienka a zachiti urcity krasny moment,,taakze tak a uz mi ani moje fotky nevadia Citovat
Y2K Odesláno 11. srpen 2010 Odesláno 11. srpen 2010 No moje fotky to su ina kapitola...ved kto uz by sa len chcel pozerat na strasidlo Ale tie som zrovna nemal na mysli... Citovat
Edison Odesláno 11. srpen 2010 Odesláno 11. srpen 2010 Taky mám takové... jedné nedávné... té \"nejhorší\"... ;-) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.