Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

jooo jo fotky to je to oco ti ide?:D ... kiez by to tak bolo,,,ale vcera som bol vonku ked chces vedet a zoznamil sa s 3naraz to je cooo a pokec trval do pol 1 rana :D

Odesláno

Pokec ci \"pokec\"? :)

He he...no vidis to, to je rec...

A pekne fotky nikdy nie su zle, takze tolko k tomu ;)

Aby sme mali co zavidiet...

Odesláno

to som bol vonku s kamaratom...stretli sme dalsich 2 a s 2 babami a jedna prisla neskor....boli sme do pol dvanastej za jednym okruhlim stolom v bare a kecali o 106:))....v pohode vecer a potom isli 2 dom a potom sme len tak chodili kecali vtipy atd...pokracovanie dalsie / dnesne neviem,,,,dnes idem tuna primne do biliardu,robi nasa casnicka s ktorom kecavame opet do rana a hrame biliard :D

Odesláno
Původně zaslal: Y2K

No a co tie foto? :D

...to zatim neni....jedine foto co teraz mam su s \"byvalou\" z toho vyletu v piestanoch

...v zivote som konecne pochopil aj to,aka je dolezita fotografia tak zacinam troska fotit :P

Odesláno

mmm mozno casom budem fotit aj takee ze si to ty :D ...ako ja som nemal rad fotenie,svoje fotky atd,,,ale je to spomienka a zachiti urcity krasny moment,,taakze tak a uz mi ani moje fotky nevadia :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...