Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Takový malí dotaz má nekdo zkušenost s vímenou čepu na 607 a nejaký postup jak povolit ty starý na autě předem dík:myslim

[upravil dne 26/7/10 dzana.m]

[upravil dne 26/7/10 dzana.m]

Odesláno
Původně zaslal: vendi.stejskal

čoveče ,to je teda pravopis,ani jedno slovo jak by mělo být:D:super:potlesk

dokonce i v nadpise:D

to sem celej ja jako bys me neznal

Odesláno

Mno tak to je luxusní porod... :) Jsou úplně stejné jako na 406 a ty původní co jsem tam měl skoro osm let z výroby jsem musel vyndat speciálním postupem :D

To znamenalo sundat manžetu čepu na čep navařit matici z poloosy a potom ráčnou s ořechem 32 za asistence někoho kdo ti drží protikus povolovat,a nejde to většinou zrovna dobře.... :D Osobně jsem to povoloval dvou metrovou trubkou a kámoš mi to metrovou držel no a jeden čep cca půl hodinky....

Existuje na to sice speciální přípravek,ale tím jsem čep oštěchtal během minuty,bez náznaku povolení :D

Odesláno

Mno koupit se dá,ale je to dost drahý,případně si ho udělat,což zase nebude úplně snadný....:) Osobně bych to zkusil nejdřív majzlíkem a pak by se vidělo,ono to nějak půjde,bud po dobrém,nebo po zlém :)

Odesláno
Původně zaslal: dzana.m

tak říkáš že se mam naco těšit dneska sem lítal a schanel jestli nato je nejakej klíč a nic jedine si ho prej vyrobyt

mam obr knipexy ktery se zakousnou a nepustej, a ty jeste nezklamaly ... 100% uspesnost, jen doplnim vzdy povolim cep rameno odrazim a matku vratim zpet, pak temito siko vytocim cep a vyndam. Pokud nebudes mit takovy kleste budes breceeeeet

http://www.eshop-rychle.cz/ceskenaradi/eshop/5-1-SPECIALITKY-e-shop/0/5/161-Instalaterske-kleste-Hasak-560-mm

Odesláno

pp205: Mám podobné,ale těmi to nešlo ani boha,alespon na mém autě ne,pak už jsem to nikdy nezkoušel.... :myslim Tam jsem měl co dělat i s tou dvoumetrovou trubkou na trháku.... :D Nejhorší je stejně povolit začátek,pak už se to celkem dá,i když u mně to už byl zarezlej extrém....:aut

Odesláno

s knipexama uz nemusi tehlice ven nikdy :-) ty 2000,- za knipexy za to 100% stojej

ps: oni se zakousnou, pokud to nejde dam trubku 2m a nemuze byt problem ...

[upravil dne 26/7/10 pp205]

Odesláno
Původně zaslal: godzila.01

Budu muset zkusit koupit.... :) Ty co mám já stáli asi 1100,- ale vždycky se to protočí,když za to víc zaberu,to je pak práce na ..... :D

knipexy sou delany luxusne do tahu takze zaseknes a drzis jen jednu cast klesti 2m trubka trochu pruzi ale fakt 100%

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...