Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

je to mozne i v cr ale musi bejt servisovana a nemusi bejt predrazena , na mojem aute byl taky vadnej display a predni stahovacky atd. ,puvodni majitel to nechal opravit a pak prodal , na moji 7let stare 607me zatim funguje uplne vse ,jinak bych ji ani nekoupil , protoze i tak se drive nebo pozdeji neco posere ...

rozhodne nejsou klubove 607 v nadprumernem stavu ,krom vyjimek

jen jeste dodam ze na 17kach se me auto zda take jistejsi a pri jizde po peknejch \"normalnich\" cestach bych za 16 nemenil ,ale kvalitni gumy jsou drahe a rozdil mezi xxx vs michelin je velikej ,rozhodne na tech horsich cestach

[upravil dne 30.7.10 pagot]

Odesláno

To mas pravdu ,po tech letech je vzdycky neco podelane nebo blbne. Koukal sem na netu a od 100 tisic do 200tisic je plno 607 ale samozrejme na kazde bude nejaka ta pracicka. Takze jde jen o barvu ,motor,vybavu a na nejake drobnosti ktere se budou muset udelat nemuzes koukat.

Odesláno

ano ,jenze 90% majitelu 607 ji prave pro ty drobnosti ktere jdou i nejdou videt/zkontrolovat prodava co si budem povidat a prave vetsinou drobnosti u 607 napovi celkovej realnej stav auta aspon co jsme posoudili z tech desitek aut co jsme objizdeli a prohlizeli , je to jenom zkusenost a nikomu ji necpu

Odesláno

Pokud se berou jako závady rozbité stahovačky a podobné prkotiny,tak pak asi fakt nic neseženeš.Stahovačku opravíš do 500 Kč. Pokud je motor a převodovka suchý a pred prodejem se s tim zajede na diagnostiku,jestli tam neco\"nesmrdi\" a karoserie a vybava je dobra,tak pak už je to jen na rozvaze.

Co se týče pneumatik,tak já mám 245/40 r 17 a spokojenost.V zatáčce to nikam nepustí a ta stabilita je skvělá!

Odesláno

Pokud se berou jako závady rozbité stahovačky a podobné prkotiny,tak pak asi fakt nic neseženeš.Stahovačku opravíš do 500 Kč. Pokud je motor a převodovka suchý a pred prodejem se s tim zajede na diagnostiku,jestli tam neco\"nesmrdi\" a karoserie a vybava je dobra,tak pak už je to jen na rozvaze.

Co se týče pneumatik,tak já mám 245/40 r 17 a spokojenost.V zatáčce to nikam nepustí a ta stabilita je skvělá!

Odesláno
Původně zaslal: pagot

ano ,jenze 90% majitelu 607 ji prave pro ty drobnosti ktere jdou i nejdou videt/zkontrolovat prodava co si budem povidat a prave vetsinou drobnosti u 607 napovi celkovej realnej stav auta aspon co jsme posoudili z tech desitek aut co jsme objizdeli a prohlizeli , je to jenom zkusenost a nikomu ji necpu

Jo to je jasny ,ja to beru tak ze je na kazdem co je ochotnej skousnout a pak si to udelat sam ,samozrejme ale tomu musi odpovidat cena. Ja mel predchoziho majitele VOLA tak to postupne davam do poradku. Ale koupit dokonale auto takhle stare je asi scifi.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...