Diesel46 Posted July 23, 2010 Share Posted July 23, 2010 Zdravím, chtěl bych se zeptat na časté poruchy auta a údržbu. Co se týče přední nápravy, zadní nápravy. Jaké tam jsou ramena jestli nějaká drahá více prvková nebo ne. Protože u jiných aut napr.: vw passat, audi a6 jsou vice prvkova draha ramena, tak mě zajímá jak je to tady. A tak všeobecně něco o tom Peugeotovi 607. Díky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Budhas Posted July 23, 2010 Share Posted July 23, 2010 Já myslím, že pokud si přečteš a projdeš v podstatě celou sekci Peugeot 607 tak tak nějak si uděláš obrázek sám, co jsou časté závady a jak se přibližně řeší...co se týče náprav, tak nemusíš mít strach, protože 607ma nemá kosticovou náptavu jako VW a Audi, má klasické vzpěry McPherson vepředu a v zadu klasická náprava..jen někdy bývá problem s její geometrií. Pak samozdřejmě musíš počítats dražšíma náhradníma dílama a počítat s tím, že jich je málo ve druhovýrobě, takže podstatnou část seženeš jen v originálu. Jinak je to vlajková loď a většina lidí tady, co ji mají, tak ikdyž někdy pozlobí, tak by neměnily... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diesel46 Posted July 24, 2010 Author Share Posted July 24, 2010 Aha, tak dík za rady. Naskytla se mi jen výhodná koupě, ale prvně musím prodat svou 307. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts