lamancha Odesláno 4. prosinec 2004 Autor Odesláno 4. prosinec 2004 Prave , na obal ti nakresli kde vsude to sviti, zony jasu, bezpecnost atd. ale co pak v realu:o koupil jsem tuctovky za 4.6 a taky svitej:P Citovat
Bohumil Odesláno 5. prosinec 2004 Odesláno 5. prosinec 2004 Stejně se s nima teď svítí furt a než skončí povinný svícení jsou \"vysvícený\". Citovat
lamancha Odesláno 5. prosinec 2004 Autor Odesláno 5. prosinec 2004 tady povinne sviceni neni, ale ja stejne svitim furt, videt a byt viden;) Citovat
Bohumil Odesláno 6. prosinec 2004 Odesláno 6. prosinec 2004 Já raději svítím taky pořád, protože ta \"sherwood\" není pořádně vidět, jak je okolo v létě všechno zelený. Citovat
lamancha Odesláno 6. prosinec 2004 Autor Odesláno 6. prosinec 2004 no, musim priznat, ze tu zluto-zlatou jsem vybiral s ohledem na viditelnost, rozpoznatelnost a spine odolnost(viditelnost) a je to jedna z veci, kde jsem se u meho pazoutka trefil:D Citovat
Bohumil Odesláno 7. prosinec 2004 Odesláno 7. prosinec 2004 No, to já jsem vybírat moc nemohl. Můj Jean mi \"vyšel v kartách\":o:o:o:o Citovat
lamancha Odesláno 7. prosinec 2004 Autor Odesláno 7. prosinec 2004 aha , a ta kartarka mluvila francouzsky? Citovat
lamancha Odesláno 9. prosinec 2004 Autor Odesláno 9. prosinec 2004 tak mi prdla treti zarovka, v servise me vezmou az 21:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad: Citovat
Bohumil Odesláno 10. prosinec 2004 Odesláno 10. prosinec 2004 No teda :o:o, v tak krátké době? To tam musí být nějaké přepětí. Nezkoušel jsi nějakým měřákem kolik je tam \"V\" ? Citovat
lamancha Odesláno 10. prosinec 2004 Autor Odesláno 10. prosinec 2004 nezkousel, ale chystam se na to, tohle se mi uz stalo u feldy, ten d.... v servise se hlavne zajimal jakou znacku zarovek tam mam:mad::mad: Citovat
lamancha Odesláno 21. prosinec 2004 Autor Odesláno 21. prosinec 2004 takze to zmerili sami, rekli, ze je v cajku a vymenili zarovku, a to prosim ZDARMA, na to, ze mi vcera prebehly pres cestu dve cerne kocky, to je celkem slusny den:D- jen mi to kazi znamy, ze mu taky u 307 prdly obe behem tydne a doporuceni mechaniku bylo, ze je musi menit obe , protoze kdyz odejde jedna - odejde i druha - asi smutkem ci co:o Citovat
Bohumil Odesláno 22. prosinec 2004 Odesláno 22. prosinec 2004 Mě se zatím takové radovánky ještě vyhýbají. Po jaké době ti začaly praskat? Citovat
lamancha Odesláno 22. prosinec 2004 Autor Odesláno 22. prosinec 2004 po 11 mesicich soustavneho sviceni - svitim i pres den, sezona nesezona:P Citovat
Bohumil Odesláno 22. prosinec 2004 Odesláno 22. prosinec 2004 No po roce to jde. U služební fóbie to praská co měsíc na střídačku. Simply clever:D:D:D:D:D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.