Milan+ Odesláno 20. červenec 2010 Odesláno 20. červenec 2010 Dnes jsem byl preventivně s Ulyšákem na diagnostice,závady žádné,F.A.P také v pořadku,funkční a aditivum ještě 20% a chci se poptat kdo to má nějak vice prostudováno co lze v dignostice zapnout za funkce,které třeba přísluší do vyšších výbav. Mě tam třebas zapnul automatiku na světla. neměl jsem v autě lampičky ve dveřích a zásuvku u třetí řady sedaček,to jsem koupil vše ve Smrku a doplnil to místo záslepek,všude jsou přivedeny funkční kabeláže a další dva konektory volné jsem objevil v kufru pod tapecama,nevím na co,jestli to má být na el.dveře,protože couvátka a kouli tam mám. [upravil dne 20/7/10 Milan+] Citovat
Přema Odesláno 20. červenec 2010 Odesláno 20. červenec 2010 Vše záleží co to je za rok výroby a co tam jsou za ŘJ a většinou je největší rozdíl v motorizaci....většinou třeba má silnější nafták více možností v BSI než třeba slabší benzín.... Citovat
Milan+ Odesláno 20. červenec 2010 Autor Odesláno 20. červenec 2010 Tak nahod nějaké příklady co třeba lze,já to mám Ulysse 2,2 r.v.10/2004 Citovat
mablees Odesláno 21. červenec 2010 Odesláno 21. červenec 2010 Tak ať ti přez diagnostiku pustěj střešní okna tam asi už nic jinýho nejde pustit . . světla automat máš , na stěrače by tam musel být senzor . . .tempomat máš ? (stačí někdy dokoupit páčku za 1.500,- a povolit v diagnostice) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.