Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

myslis Olsany okres Vyskov??? To by slo..... myslim ze by to vyhovovalo ucastniku jak sk tak cz. Jinak videl bych to asi na tu sobotu... hodit to na celej den a vecer papa.... uz se nemuzu dockat az pojede ta kolona kupatek :papa .... Jinak videl bych to na sobotu co vy na to? ted de o to na kterou 7,14,21,28 ???? hm nebo nedele? jinak ja muzu klidne i v patek ale vetsina lidi bude asi v praci.....

Odesláno

whohohou...

ja sme taky pro sraz klidne na tom podzimnim...ale jak okdyz chcete solo... tak klido pido.... a je mi jedno kde.... prijedu kam koliv...

Ale k tem datumu... 7,14 sem pric.... jsme v bulharsku takze to asi neklapne.... jedine pozdeji... ale to uz se pomalu dostavame k podzimnimu srazu.. ale pokud chcete a bude to v nejkem pozdejsim terminu rad dorazim...

na foto je 11ks....

Odesláno

kokooos ani nehovor...

natrafil som na obchod, nahodou, s modelmi auticiek...a nasiel som tam svoje coupe :D

No nekup to ze ano :)

A popritom samozrejme sa zviezol aj Mustang a aby sa nepovedalo Lamborghini Galardo nove...kompletku zavrsil novy Monster :D

A tak sa zas moja zbierka, ktora uz sa mi ani do izby nezmesti, rozrastla o par modelov a moja penazenka je zas o par desiatok E lahsia...

Odesláno

to: Y2K ja mam model 406 coupecka 1/18 od Gatu zlutej..... je fakt uzasnej... jel jsem si pro nej asi 40 km autem :) ale vyplatilo se.. byl to posledni kousek.... od jinejch vyrobcu jsem je jinak nenasel.....

Odesláno

somnou ako mnohi vedia je to zlozite,mam pracu kde sa stridame so sluzbami cez vikendy a v podstate neviem povedat mesiac dopredu ci ano alebo nie.dohodnite si termin a ked bude vyhovovat tak urcite pridem

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...