Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

nejak mi pri prechodu na zimni cas zustlay hodiny na letnim, bohuzel nevim jak je mam pretocit (myslel jsem si (asi blahove) ze jsou rizene radiem :D, ale nejsou :(

jak je mam natocit na spravny cas ?

Odesláno

Vedle hodin jsou dva čudlíky. Jeden nahoře pro hodiny, druhej dole pro minuty. Dopoledne je AM, odpoledne je PM, mačkáním čudlíků dosáhneš kýženého času.

Odesláno

V tom případě máš u hodin jakoby resetovací tlačítko, ne? Pak jej pootoč doleva nebo doprava a měly by se nastavovat. Myslel jsem, že máš ty hodiny na středovém panelu.

Odesláno

Ty klasický mechanický se nastavuj podržením toho čudlíku pod nima, když ho stiskneš tak ručička poskočí cca o minutu, přidržením čudlíku můžeš hodiny přetočit kam potřebuješ.

Odesláno

no ja nevim asi mam divny auto, ale jediny co na me kouka a co se da mackat a tocit je tlacitko u tachometru, zkousel jsem i stim otacet a nic - mozna zkusim klicek v nejake silene poloze (treba zalomeno) :D

Odesláno

no to jsem si vsiml ze tam je symbol nejakych hodin, ale na to jsem narazil nahodou, protoze dneska pri startovani se mi na displayi objevily same osmicky a prave ty hodiny

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...