lampa Odesláno 5. listopad 2004 Odesláno 5. listopad 2004 nejak mi pri prechodu na zimni cas zustlay hodiny na letnim, bohuzel nevim jak je mam pretocit (myslel jsem si (asi blahove) ze jsou rizene radiem , ale nejsou jak je mam natocit na spravny cas ? Citovat
gvg Odesláno 5. listopad 2004 Odesláno 5. listopad 2004 Vedle hodin jsou dva čudlíky. Jeden nahoře pro hodiny, druhej dole pro minuty. Dopoledne je AM, odpoledne je PM, mačkáním čudlíků dosáhneš kýženého času. Citovat
lampa Odesláno 5. listopad 2004 Autor Odesláno 5. listopad 2004 no ja mam hodiny vedle tachometru, velkej budik se dvema rucickama a zacny cudliky prave okolo nejsou ;( Citovat
gvg Odesláno 5. listopad 2004 Odesláno 5. listopad 2004 V tom případě máš u hodin jakoby resetovací tlačítko, ne? Pak jej pootoč doleva nebo doprava a měly by se nastavovat. Myslel jsem, že máš ty hodiny na středovém panelu. Citovat
Driver Odesláno 8. listopad 2004 Odesláno 8. listopad 2004 Ty klasický mechanický se nastavuj podržením toho čudlíku pod nima, když ho stiskneš tak ručička poskočí cca o minutu, přidržením čudlíku můžeš hodiny přetočit kam potřebuješ. Citovat
gvg Odesláno 8. listopad 2004 Odesláno 8. listopad 2004 Vida, tak to není stejné jako u jiných aut.. Takče místo pootáčení je to mačkání.. Citovat
lampa Odesláno 8. listopad 2004 Autor Odesláno 8. listopad 2004 no ja nevim asi mam divny auto, ale jediny co na me kouka a co se da mackat a tocit je tlacitko u tachometru, zkousel jsem i stim otacet a nic - mozna zkusim klicek v nejake silene poloze (treba zalomeno) Citovat
jiri.wolf Odesláno 8. listopad 2004 Odesláno 8. listopad 2004 Musíš to tlačítko podržet stisknuté delší dobu. Pak se ti na displeji objeví symbol hodin a teprve potom mačkáním tlačítka posouváš hodinama - viz. Driver Citovat
lampa Odesláno 9. listopad 2004 Autor Odesláno 9. listopad 2004 no to jsem si vsiml ze tam je symbol nejakych hodin, ale na to jsem narazil nahodou, protoze dneska pri startovani se mi na displayi objevily same osmicky a prave ty hodiny Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.