george Posted July 18, 2010 Share Posted July 18, 2010 Zdravím, doufám že nebudu zakládat další opakovanej dotaz, ale fakt jsem nenašel podobný problem s manuální klimatizací. Pokud teplota venku stoupne cca nad 15 st. klimatizace přestane fungovat. Pokud je teplota nižší klima jede ajk bejk. Nechal jsem kontrolovat tlak a ten je uplně v pořádku. Taky jsem zjistil že když ji zapnu ve vyšší teplotě, rychle cvaká relé u pojistek v motorovém prostoru. Když klima jede relé necvaká. Muj dotaz je, má klima nějaká teplotní čidla, případně kde? Nebo nějaké kompletní schem elektroinstalace klimy? Mám jen hrubé schéma a zde žádná teplotní čidla nejsou. Dík za pomoc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bajza206 SW Posted July 18, 2010 Share Posted July 18, 2010 jedou ti větráky na sahaře Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
george Posted July 20, 2010 Author Share Posted July 20, 2010 máš pravdu, vypadá to že vůbec nejdou. Zkoušel jsem vyměnit relátka, prostříkat ale nepomohlo, asi mě čeká rozebrání...;o(( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts