kuba.p. Posted July 17, 2010 Share Posted July 17, 2010 Zdravim. Mohl by mi někdo poradit, zda se dá opravit to, že při spuštění pravého blinkru se rozsvítí dálková světla? A je v pořádku, když při automatickém vypnutí blinkru (pohybem volantu proti směru blinkru) přeskočí ovladač blinkrů do protipolohy (zapne se blinkr opačný)? Díky za odpověď. Mám 406 2,0 HDI 80 kW, r.v. 2002 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
D.Benny Posted July 17, 2010 Share Posted July 17, 2010 Myslím si že je špatný lucas pačka.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuba.p. Posted July 17, 2010 Author Share Posted July 17, 2010 A náhodou nevíš, zda se to dá opravit, nebo se to musí koupit nové. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dolly1010 Posted July 17, 2010 Share Posted July 17, 2010 Zkus jo opatrně rozdělat, jestli v ní nění něco prasklý, nebo posunutý. U 306ky jde celkem v pohodě rozdělat. Pokud bude uvnitř něco zlomenýho tak bych to skoro viděl na novou, lepení by nemuselo vydržet. [upravil dne 17.7. 10 dolly1010] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest SB Posted July 17, 2010 Share Posted July 17, 2010 Je to častá chyba u Peugeotu, v servise Ti automaticky vymenia páčky, je to drahé. Ale dá sa to opraviť skús to otvoriť a napružiť pružinky. Mne to opravili za 20 eur. Nové stoja podľa výbavy od 260 do ca 500 eur. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Existujuci Posted July 17, 2010 Share Posted July 17, 2010 Mne to tiez prepinalo samovolne ako chcelo,riesilo sa to tu aj podlozenim penou(molitanom) ale aj gumickou atd... Nakoniec po dvoch rokoch som dal aj tak vymenit packy za nove v origo servise.Dohodol som dobru cenu aj z montazou cca 20 min. za 230 euro. Pritom Valeo mi ponukali nove v ich sklade za 210 euro. Tak mam origo a aj svaty pokoj. Radim ti urobit to iste. Dokonca teraz mi aj dialkove idu krasne prepnut aj zablikat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest SB Posted July 17, 2010 Share Posted July 17, 2010 Tu máš postup na 307, 406 je podobná - zaleží aké páčky máš v aute. http://www.peugeot-club.cz/forum/viewthread.php?tid=75125 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuba.p. Posted July 18, 2010 Author Share Posted July 18, 2010 Díky, mrknu na to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts