rimmer Odesláno 4. listopad 2004 Odesláno 4. listopad 2004 Caute, hele..ktery font, popr. odkaz na stahnuti nebo tak se pouzije abych si vytisk napis PEUGEOT aby to vypadalo tak jak to davaji na auta apod...vsak vite co myslim... Citovat
acatt Odesláno 4. listopad 2004 Odesláno 4. listopad 2004 Napsán autorem rimmer Caute, hele..ktery font, popr. odkaz na stahnuti nebo tak se pouzije abych si vytisk napis PEUGEOT aby to vypadalo tak jak to davaji na auta apod...vsak vite co myslim... font sa vola LION a nigde na nete som ho nenasiel. *** Peugeot font, named Lion in reference to their brand logotype, is a corporate typeface designed for Automobiles Peugeot. The new typeface, developed in conjunction with EuroRSCG Design, Paris, is used by Peugeot for all the brand names used on their cars: from their classic brand numbers 206, 806 to their special range Partner, Boxer, etc. The typeface is in a bold script style with an strong slope and generous width (January 1999.) *** skusal som aj p2p siete... ak ho budes mat tak sa hlasim... [Editován dne 4/11/04 acatt] Citovat
rimmer Odesláno 4. listopad 2004 Autor Odesláno 4. listopad 2004 mno..tak sem se to taky pokousel hledat ale kde nic tu nic..blbe, ale verim ze casem to na povrch vyplave sem si chtel totiz vytisknout a zkusit vyrezat nejakou hezkou peugeot samolepku...aspon prozatim do garaze, kdyby se nepovedla Citovat
sipka Odesláno 4. listopad 2004 Odesláno 4. listopad 2004 Někde v práci v počítači bych našel lva a nápis Peugeot zpracovanej v Corelu, ale mohl bych ho poslat i v jiném formátu. Ještě z dob kdy jsme dělali Pro Federal Cars Citovat
mk405 Odesláno 4. listopad 2004 Odesláno 4. listopad 2004 Nekde ve starších příspěvcích to bylo takže hledat:), nápověda soubor se menuje: FONT_TRAFFIC.TTF mk:papa Citovat
rimmer Odesláno 4. listopad 2004 Autor Odesláno 4. listopad 2004 nasel..ale ten odkaz je jiz nefunkcni, nemate to nekdo doma ? poslete mi to na maila pls... robox@volny.cz mooc dekuji Citovat
mk405 Odesláno 5. listopad 2004 Odesláno 5. listopad 2004 já věděl proč si to mám uložit:D, posílám. mk:papa Citovat
mk405 Odesláno 6. listopad 2004 Odesláno 6. listopad 2004 Aha, už mi došlo že je něco jiného, takže bohužel nemohu sloužit:( Citovat
Fusion605 Odesláno 8. listopad 2004 Odesláno 8. listopad 2004 rimmer: nedá se sehnat ani za boha. jedině logo ale font ne. Chrání si ho jak oko v hlavě Citovat
rimmer Odesláno 8. listopad 2004 Autor Odesláno 8. listopad 2004 jo..to jsem uz taky zjistil, a nemate nekdo aspon neco v obrazku...nechce se mi hledat na netu..kdybyste nekdo meli uz neco v obrazku bylo by to gut, treba nejake napisy peugeot, popr. primo napisy modelu apod...chtel jsem jen ta zaexperimentovat s tiskarnou..vsak to znate Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.