Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Caute, hele..ktery font, popr. odkaz na stahnuti nebo tak se pouzije abych si vytisk napis PEUGEOT aby to vypadalo tak jak to davaji na auta apod...vsak vite co myslim...

Odesláno
Napsán autorem rimmer

Caute, hele..ktery font, popr. odkaz na stahnuti nebo tak se pouzije abych si vytisk napis PEUGEOT aby to vypadalo tak jak to davaji na auta apod...vsak vite co myslim...

font sa vola LION a nigde na nete som ho nenasiel.

404hot.gif

*** Peugeot font, named Lion in reference to their brand logotype, is a corporate typeface designed for Automobiles Peugeot. The new typeface, developed in conjunction with EuroRSCG Design, Paris, is used by Peugeot for all the brand names used on their cars: from their classic brand numbers 206, 806 to their special range Partner, Boxer, etc. The typeface is in a bold script style with an strong slope and generous width (January 1999.) ***

skusal som aj p2p siete... ak ho budes mat tak sa hlasim...

[Editován dne 4/11/04 acatt]

Odesláno

mno..tak sem se to taky pokousel hledat ale kde nic tu nic..blbe, ale verim ze casem to na povrch vyplave :) sem si chtel totiz vytisknout a zkusit vyrezat nejakou hezkou peugeot samolepku...aspon prozatim do garaze, kdyby se nepovedla :)

Odesláno

Někde v práci v počítači bych našel lva a nápis Peugeot zpracovanej v Corelu, ale mohl bych ho poslat i v jiném formátu. Ještě z dob kdy jsme dělali Pro Federal Cars

Odesláno

jo..to jsem uz taky zjistil, a nemate nekdo aspon neco v obrazku...nechce se mi hledat na netu..kdybyste nekdo meli uz neco v obrazku bylo by to gut, treba nejake napisy peugeot, popr. primo napisy modelu apod...chtel jsem jen ta zaexperimentovat s tiskarnou..vsak to znate :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...