punkac Odesláno 13. červenec 2010 Odesláno 13. červenec 2010 Hurvajz: hehehe - jseš asi na pravdě bóóóží Citovat
Guest bostich Odesláno 14. červenec 2010 Odesláno 14. červenec 2010 Čakom : přesně na tu tvojí fotku jsem si vzpomněl, když jsem zahlídl tohle téma:) Ještě v Etříce na BIG BMW 2007, kupodivu pohodlný Citovat
AKCZ Odesláno 14. červenec 2010 Odesláno 14. červenec 2010 Takhle spim v GTi-6ce ja.. resp. ve dvou.. kdyz jsem sam rozlozim si jen jednu stranu a ta je behem 5ti minut hotova S mou vyskou pres 190 se tam i natahnu PS: Uz mam cerne samonafukovaci matrace Citovat
AKCZ Odesláno 14. červenec 2010 Odesláno 14. červenec 2010 Původně zaslal: dolly1010 Já sem v autě spal jednou. Škoda, že v 306ce nejde udělat letiště (sklopit sedačky aby byla rovina). Navíc je mezi kufrem a kabinou takovej rantl. Do kufru jsem dal molitanovou madraci aby se \"terén\" srovnal a dalo se to Teda Dolly.. takhle shazovat 306ku Kdyz vis jak na to zadnou molitanovou vystylku nepotrebujes a letiste je na svete Ted jsem si ale uvedomil ze Ty mas Sedana vid.. tam je to ais jinak [upravil dne 14/7/10 AKCZ] Citovat
georgegg Odesláno 14. červenec 2010 Odesláno 14. červenec 2010 v 307 se dá taky udělat krásná rovina, stačí vyndat zadní sedáky (naštěstí tam sou pouze nacvaknutý) sklopit opěradla a postel je hotová Citovat
CelticGirl Odesláno 14. červenec 2010 Odesláno 14. červenec 2010 Georgegg: Dá se to vyndat, jo? Já jsem to pouze sklopila a dala směrem k předním, nechtěla jsem se v tom moc šťourat a něco urvat.. to je pro mě příjemná novinka! Citovat
georgegg Odesláno 14. červenec 2010 Odesláno 14. červenec 2010 nevim jak v sw ale u mě to jde, stačí když nadzvedneš sedák jako když ho chceš sklopit a měla bys vidět kde je to nacvaknutý, pak jen stačí vytáhnout ten ,,drát´´ z džáku a sedák je venku Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.