Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravím všechny fandy a majitelé peugeotů. mám takový malý problém s radie. měl jsem origo radio blaupunkt a fungovalo dobře, ale bylo na kazety, tak jsem pořídil nové radio JVC a po nainstalování a zapnutí mám následující problém. radio funguje ale jen do určité hlasitosti, po překročení volume této hlasitosti se autoradio vypne a znovu zapne a cykluje. pokud stlumím volume , funguje dál dobře. ale to volume se pohybuje kolem 20 a potom cyklace.. zkoušel jsem s prodejcem stejné radio ale jiné a dělalo to taky, potom ještě radio sony a taktéž. neměl jste někdo podobný problém? poradíte co s tím? jsem z toho už docela vytočenej, je jedno jestli hraje radio, nebo cd nebo usb. poraďte prosím. děkuji za odpovědi.

Odesláno

Tam těch problémů může být asi milión. Podle toho co píšeš, by třeba u některého vodiče mohl být velký přechodový odpor, takže by se to projevilo naplno ve chvíli, kdy by autorádio mělo největší odběr proudu. Možné taky je, že je \"uhnilá\" pojistka, taky už jsem se s tím setkal. Další možností je pak problém v reproduktorech, kdy impedance klesá k nějaké extra nízké hodnotě, přičemž na tohle zareagují vnitřní ochrany a rádio prostě vypnou.

Jinak pozdravuju do Berouna. Mám to tam rád. :)

Odesláno

no budu muset do servisu, tomuhle moc nerozumim. divný je že origo radio fungovalo normálně ale sony a jvc se vypínalo. origo bylo bez přechodky ale sony a jvc mělo přechodku :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...