danny222 Odesláno 7. červenec 2010 Odesláno 7. červenec 2010 zdravím všechny fandy a majitelé peugeotů. mám takový malý problém s radie. měl jsem origo radio blaupunkt a fungovalo dobře, ale bylo na kazety, tak jsem pořídil nové radio JVC a po nainstalování a zapnutí mám následující problém. radio funguje ale jen do určité hlasitosti, po překročení volume této hlasitosti se autoradio vypne a znovu zapne a cykluje. pokud stlumím volume , funguje dál dobře. ale to volume se pohybuje kolem 20 a potom cyklace.. zkoušel jsem s prodejcem stejné radio ale jiné a dělalo to taky, potom ještě radio sony a taktéž. neměl jste někdo podobný problém? poradíte co s tím? jsem z toho už docela vytočenej, je jedno jestli hraje radio, nebo cd nebo usb. poraďte prosím. děkuji za odpovědi. Citovat
peugeot09 Odesláno 7. červenec 2010 Odesláno 7. červenec 2010 Tam těch problémů může být asi milión. Podle toho co píšeš, by třeba u některého vodiče mohl být velký přechodový odpor, takže by se to projevilo naplno ve chvíli, kdy by autorádio mělo největší odběr proudu. Možné taky je, že je \"uhnilá\" pojistka, taky už jsem se s tím setkal. Další možností je pak problém v reproduktorech, kdy impedance klesá k nějaké extra nízké hodnotě, přičemž na tohle zareagují vnitřní ochrany a rádio prostě vypnou. Jinak pozdravuju do Berouna. Mám to tam rád. Citovat
danny222 Odesláno 7. červenec 2010 Autor Odesláno 7. červenec 2010 takže doufám že když navštívím servis kde mají autoelektrikáře že si s tím poradí Citovat
Benžík Odesláno 7. červenec 2010 Odesláno 7. červenec 2010 Nejdřív tam dej novou pojistku (stejnou hodnotu) a zkontroluj konektory. Citovat
danny222 Odesláno 7. červenec 2010 Autor Odesláno 7. červenec 2010 nepomohlo by to připojit rovnou na baterku a vynechat system auta? Citovat
Andreww Odesláno 7. červenec 2010 Odesláno 7. červenec 2010 Pokud je chyba mezi rádiem a repro, tak ne. Citovat
olda Odesláno 7. červenec 2010 Odesláno 7. červenec 2010 Kostra je v pohodě?Něco podobného mi dělalo,když rádio kostřilo jen přes anténu. Citovat
danny222 Odesláno 7. červenec 2010 Autor Odesláno 7. červenec 2010 no budu muset do servisu, tomuhle moc nerozumim. divný je že origo radio fungovalo normálně ale sony a jvc se vypínalo. origo bylo bez přechodky ale sony a jvc mělo přechodku Citovat
danny222 Odesláno 8. červenec 2010 Autor Odesláno 8. červenec 2010 tak opraveno, origo radio mělo slabý přívodní drát na napájení, po výměně za silnější už funguje nové rádio tak jak má. cena v servisu 150 kč Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.