Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

BSI - vyřešeno - NE - baterka se přidává - HOTOVO - zbytek asi opraven :-/ - NE sakra , tak ted se nedostanu z auta :-)

Recommended Posts

Odesláno

Zkontroluj pojistky MF8 a MF11 v motorovém prostoru. Pokud budou OK, tak odpoj baterii a zkus odpojit a zapojit konektory na BSI, jestli není někde na nich přechodový odpor.

Odesláno

chci jit do auta,musim odemknou i zamknou rucne,nejde de,ani radio ani svetla ani proste nic,otocim klicem v bosaene do 1 polohy - nic otocim do druhe cvak vse naskoci muzu troubit,svitit svetlama bez nastartovani proste vsechno v normalu,prepnu zpet do polohy 1 a nic auto umre

Odesláno

Pořád mi to vychází, že BSI nedostává stálý plus. Jde to z pojistkové skříňky u motoru, ale je to velká pojistka označená MF8. Ještě překontrolovat pojistky pro přídavný akumulátor (vzadu u aku je pojistkové pouzdro MF01 a vpředu pod řídící jednotkou motoru podobné pouzdro MF00). Pokud jsi překontroloval všechny pojistky, tak ještě jedině diagnostiku. Takhle jsem jednou našel chybějící pojistku pro BSI. Autu šly stěrače apod. jedině při zapnutém zapalování a nastartovaném motoru.

Odesláno

Jo, ta pojistka bude spíše vedle ŘJ motoru, ale trochu níže. Já to nemám v reálu, jenom koukám podle dokumentace, takže je možné, že to nebude vždy přesné.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...