Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak jsem včera večer sedl do auta, odemknu, sednu, otočím klíčkem do první polohy, naskočej kontrolky, otočím další polohu startovací .... a nic....všecko svítí, rádio hraje ale startér ani neškytne :myslim . Hrálo to dál a svítily kontrolky i když jsem klíček vyndal a nešlo to vypnout.

Tak jsem dneska kouknul pod plastové kryty na spínací skříňku a už prvním pohledem jsem zjistil závadu:bacha .

spodní část skříňky odpadla :fnuk .

Zjistil jsem, že je přichycena takovým plastovým půlměsícem, a jelikož ten byl nepoškozen, dal jsem se do skládání .... bylo to horší jak ježek v kleci, přístup na ho.no:( .

po půlhodině s odřenejma prstama a po několika neúspěšnejch pokusech jsem to nasadil a nacvakmul a zase to maká.

Jen nechápu, jak to mohlo vypadnout :myslim:myslim

Odesláno

Nedávno jsem zkoumal podivně hvízdající zvuk který vycházel z motorového prostoru (byl to setrvák) myslel jsem že je to volnoběžka na alternatoru:myslim sundal jsem klínák a auto nastartoval a jaké bylo překvapení zvuk se ozýval stále ale hlavně kontrolka dobijení normálně zhasla a auto se chovalo jako kdyby vše bylo OK:bacha tak trochu nechapu jak ta elektronika v autě pracuje a jako druhe velké překvápko bylo když jsem auto chtěl chcípnout otočil jsem klíček do polohy nula vyndal ho a auto pořád normálně vrčelo:bojim tak jsem ho tam vrátil znovu zapnul a vypnul auto chciplo nasadil jsem klínák a radši dál takový pokusi provozovat nebudu od té doby jsem najel cca 5000km a vše funguje normálně:aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...