somira Odesláno 5. červenec 2010 Odesláno 5. červenec 2010 Tak jsem včera večer sedl do auta, odemknu, sednu, otočím klíčkem do první polohy, naskočej kontrolky, otočím další polohu startovací .... a nic....všecko svítí, rádio hraje ale startér ani neškytne . Hrálo to dál a svítily kontrolky i když jsem klíček vyndal a nešlo to vypnout. Tak jsem dneska kouknul pod plastové kryty na spínací skříňku a už prvním pohledem jsem zjistil závadu:bacha . spodní část skříňky odpadla . Zjistil jsem, že je přichycena takovým plastovým půlměsícem, a jelikož ten byl nepoškozen, dal jsem se do skládání .... bylo to horší jak ježek v kleci, přístup na ho.no:( . po půlhodině s odřenejma prstama a po několika neúspěšnejch pokusech jsem to nasadil a nacvakmul a zase to maká. Jen nechápu, jak to mohlo vypadnout :myslim Citovat
plaz Odesláno 5. červenec 2010 Odesláno 5. červenec 2010 vidis ferda mravenec vseho druhu az semi rozpadne takvim za kym jit Citovat
bajza206 SW Odesláno 6. červenec 2010 Odesláno 6. červenec 2010 Nedávno jsem zkoumal podivně hvízdající zvuk který vycházel z motorového prostoru (byl to setrvák) myslel jsem že je to volnoběžka na alternatoru:myslim sundal jsem klínák a auto nastartoval a jaké bylo překvapení zvuk se ozýval stále ale hlavně kontrolka dobijení normálně zhasla a auto se chovalo jako kdyby vše bylo OK:bacha tak trochu nechapu jak ta elektronika v autě pracuje a jako druhe velké překvápko bylo když jsem auto chtěl chcípnout otočil jsem klíček do polohy nula vyndal ho a auto pořád normálně vrčelo:bojim tak jsem ho tam vrátil znovu zapnul a vypnul auto chciplo nasadil jsem klínák a radši dál takový pokusi provozovat nebudu od té doby jsem najel cca 5000km a vše funguje normálně Citovat
plaz Odesláno 12. červenec 2010 Odesláno 12. červenec 2010 to jsou veci jak ti frantici to delaj vid:myslim taky obcas cucim [upravil dne 12/7/10 plaz] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.