Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Pri prejezdu pres diru se ozyva od predniho leveho kola duta rana-ramena a cepy byly meneny pred 10t.km, stabilizatory a spojovaci tyce rizeni tusim ne..Po zvednuti kola jsem zjistil vuli pri pohybu do stran, pri pohybu nahor dolu je pevne...(stabilizatory se jevily ok)Takze to vypada na spatny cep od spojovaci tyce rizeni ze..? U kola jsem na cepe co vece k rizeni vuli nespozroval,ale meozna to ani poznat okem nejde..? nebo muze byt vule i na druhem konci te psojovaci tyce rizeni..? PAc mi auto stoji v zaranici na ulici nebudu mit moznost to menit nikde v garazi,chci se zeptat na slozitost vymeny hlavne pokud to nebude tim cepem, u kola nybrz na druhe strane..?diky za vsechny rady...nevim jak to uvnitr te manzety vypada a na co si dat pozor..

Odesláno

jestli není vůle u kola (kulový čep na řídící tyči) tak je vůle na druhé straně řídící tyče,manžeta z řízení se stáhne a řídící tyč se vyšroubuje z hřebenu řízení a vymění se za novou...

jinak s tou vůlí se dá normálně přijet do servisu,kde se to na zvedáku bude i lépe měnit

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...