simas Odesláno 21. červen 2010 Odesláno 21. červen 2010 Zdravim, ma tady nekdo zkusenosti z techto stroju? Premyslim nad koupi a z financnich duvodu se zatim vice klonim k Stormer LC420 4x4. Budu jezdit tak 60%sinice, 40%teren. Jelikoz ted davaji 3 roky zaruku, tak jetou asi nechci. Vim ze by lepsi byla Suzuki nebo Kawasaki, ale ty jsou cenove nekde jinde. Jeste mam nabidku za cenu Gladiatora X5 koupit Dinli Centhor 700, ale to uz se mi zda moc velke. Zajimalo by me hlavne jak to je s vydrzi techto stroju, nerad bych abych kazdy mesic 2x vozil ctyrkolku do servisu. Predpokladam ze rocne najedu tak 1000km. Ctyrkolkova fora uz mam proctene, tak me jeste zajima vas nazor. Za vsechny nazory diky Citovat
ThorR Odesláno 21. červen 2010 Odesláno 21. červen 2010 Uplne nejlepsi moznost je od firmy Bombardier čtyřkolky Can-Am, ale ty uz jsou cenově jinde. ALe s tim souvisi i spolehlivost a kvalita a hlavne funkcnost. Citovat
barenst Odesláno 22. červen 2010 Odesláno 22. červen 2010 ja mam glada 530 a zatim po 1500 Km a rok a pul a zadna zavada kterou bych si nezpusobil , jinak glad je sam o sobe veliky , v terenu nekdy az neohrabany ,na praci ale staci a i neco utahne . Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.