snowboy Odesláno 27. říjen 2004 Odesláno 27. říjen 2004 Neni to dotaz, ale nabidka : Nepotrebujete nekdo hlinikovy plech se slzickama, vhodny treba na koberecky? Rozmer 70*110, tl.2 mm, mam az dva kusy a potom jeste chromovany ramecek kolem radicky, na 205 ( alespon to tam bylo napsane ) Citovat
Trundik Odesláno 27. říjen 2004 Odesláno 27. říjen 2004 za kolik? V pondělí jedu do PV, tak bych se ev. stavil Citovat
snowboy Odesláno 27. říjen 2004 Autor Odesláno 27. říjen 2004 Hmm, tak to nepujde, protoze pres tyden jsem v Pze . Jedine pres vikend. Jeden plech 900 ( je v pohode na dva predni koberecky ) a ramecek 300, stal 420. Pokud mas zajem, cinkni, SMSkni nebo mailni, domluvime se. Citovat
Tazman Odesláno 1. listopad 2004 Odesláno 1. listopad 2004 Nechci někomu kazit kševt, ale znám někoplik kámošů který měly hliníkové koberce v auté. A kromě toho že to je hezké tak nic moc. Celkem dost to po nich kloužr zvlášt když jsou mokré podrážky nebo koberce sami. Mám kámoše který si kvůli tomu koupil imitaci těchto koberečků z gumy a nebyly o moc lepší, trošku kloužali a hlavné se z ní loupala ta okrasná fólie. Citovat
Luger Odesláno 1. listopad 2004 Odesláno 1. listopad 2004 Tak já se zeptám ještě po výplatě Když po sléze bude k mání, těším se na ně... Akorát doufám, že ta sléza bude dostatečně vysoká, aby stačila HRA-BE-MI HRÁ-BĚ-MI Citovat
snowboy Odesláno 2. listopad 2004 Autor Odesláno 2. listopad 2004 To Tazman : Zalezi na chuti kazdeho soudruha, ne? To Luger : Klidne se ozvi, v nedeli jsem se dival, plechy jsou porad v garazi Citovat
Hadra Odesláno 11. listopad 2004 Odesláno 11. listopad 2004 Stojí ty plechy za to?? Taky se mi to líbí, akorát přemýšlím, jestli se pod tím třeba nedrží voda kdyby se tam dostala.Kór teďka přes zimu.Co?? máte někdo zkušenost?? Citovat
Antares Odesláno 11. listopad 2004 Odesláno 11. listopad 2004 Mám hliníkový plech od lonského února a jsem spokojen. Je pravra, že když prší, tak krapet klouže, ale né móc, ty slzičky to dost tluměj. Teď na zimu je ale lepší to kvůli stálé vlhkosti, ale HLAVNĚ kvůli všudypřítomné soli vyměnit za textilní. Ale na léto bych je už nevyměnil za nic. Je to bájo :-) Citovat
Tazman Odesláno 19. listopad 2004 Odesláno 19. listopad 2004 Napsán autorem snowboy To Tazman : Zalezi na chuti kazdeho soudruha, ne? To Luger : Klidne se ozvi, v nedeli jsem se dival, plechy jsou porad v garazi To máš pravdu, neber to tak že ti chci zkazit kševt. Jen jsem předal zkušenosti od lidí kteří je mají nic víc nic mín. Tak se ti omlouvám už budu držet hubu soooory;):papa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.