sroub3k Odesláno 21. červen 2010 Odesláno 21. červen 2010 Ahoj Chtěl bych se zeptat, jestli se to už někomu stalo a ví jak to odstranit. Když nastartuju a vyhodím levý blinkr, tak mi ukazatel splašeně blíka o proti normálu. Tak jsem vylezl z auta obešel jsem ho a přední levy blinkr neustále svítí a zadní levý normálně bliká. Když zkusým pravý blinkr tak ten jede normálně jak by měl, i ukazatel normálně signalizuje. Ještě chci dodat že po chvilce co stím autem jedu mi levy blinkr začne zase normálně chodit, jak ukazatel, tak i veškeré blinkry chodí tak jak maj. Co by to mohlo mít za příčinu a jak jí můžu odstranit? Citovat
Existujuci Odesláno 21. červen 2010 Odesláno 21. červen 2010 Ja si myslim ze to robi kostra na niektorom svetle. Alebo ziarovka. Skor ta kostra. Pozri ku kazdemu svetlu,najdi kabel ktory je spojeny s kostrou a skus pritiahnut alebo ocistit a pritiahnut. Ak to nepomoze asi prerusovac smeroviek? Citovat
Guest SB Odesláno 21. červen 2010 Odesláno 21. červen 2010 Poriadne prečistí kostru a chybu odstrániš Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.