HandBrake Odesláno 18. červen 2010 Odesláno 18. červen 2010 Zdravím, pred 2 týždňami mi \"mierne\" zatopilo auto. Približne 5cm nad úroveň podlahy v interiéri. Teraz som poskladal vysušený interiér a keď pretočím kľúčom do zapnutej polohy, po kontrole pozhasínajú kontrolky len tá od motora ostáva svietiť. Žiaľ nepamätám sa či to tak má byť a po naštartovaní zhasne, alebo je to zle. Nakoľko po potope domu mám zo všetkého obavy, tak som zatiaľ neštartoval. Neviete niekto, či má symbol motora svietiť pred naštartovaním? Motor 2.0 HDI. Vďaka. Citovat
patko79 Odesláno 18. červen 2010 Odesláno 18. červen 2010 V prvom rade je mi ľúto všetkých, ktorých postihlo toto s....e počasie A kontrolka svieti, pokiaľ nenaštartuješ spolu s kontrolkou zapnutia pásov:P ostatné zhasnú aj keď nenaštartuješ Citovat
HandBrake Odesláno 18. červen 2010 Autor Odesláno 18. červen 2010 Vďaka, zajtra naštartujem, potom napíšem ako to dopadlo. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.