BoneDaddy Odesláno 20. červen 2010 Odesláno 20. červen 2010 Původně zaslal: Ericce silver to máš ve stejné barvě i plasty na sloupcich? nebo se mi to na fotce zdá a jsou jak ve všech 406 šedý?(krom verzi RG) Hmm, světlé sloupky jsem snad neviděl... Nejspíše budou šedé. Ale když to srovnám s barvou pásů tak to vypadá jako barva té světlé kůže. Tohle by mohl silver vysvětlit. Docela mne to zajímá. Ericce: díky. Alespoň někdo. Citovat
Ericce Odesláno 20. červen 2010 Autor Odesláno 20. červen 2010 není zač ;-) jinou barvu než šedou má jedine verze rolland garros. cca před měsícem nebo dvěma tu nekdo předával celej introš RG a dával k tomu plasty sloupku v stejné barvě jako byla kůže sedadel tedy béžové. ale možná, že to má silver stříknuto nejakým sprayem v podobné bravě protože na té fotce to proste vypadá ve stejné barvě Citovat
Ericce Odesláno 21. červen 2010 Autor Odesláno 21. červen 2010 klidne sem dávejte i foto ti co máte takovej introš, ale asi ho moc lidí nemá. ideálne BIPOP kdyby jsem dal foto, ten má kombajn. ďekuji Citovat
čakom Odesláno 21. červen 2010 Odesláno 21. červen 2010 nejhezčí je šedá kůže nemam zadny problemy v lete že by to palilo nebo v zimě že by to bylo studeny Citovat
Ericce Odesláno 21. červen 2010 Autor Odesláno 21. červen 2010 no já nejsem žádna babovka takže mi je jedno a vůbec mi nevadí zda bude sedačka v léte moc horka protože vono se to po chvíli podá a nebo v zimě moc chladná, mám vyhřívaní ale poslední zimu jsem už nepoužil ani to. proste nic co bych nedokázal vydržet Citovat
Ericce Odesláno 21. červen 2010 Autor Odesláno 21. červen 2010 a tady plasty. jsou stejné bravy jako kůže Citovat
čakom Odesláno 21. červen 2010 Odesláno 21. červen 2010 Ericce: pres zimu parkujes v garazi nebo venku? Citovat
Ericce Odesláno 21. červen 2010 Autor Odesláno 21. červen 2010 právěže venku před panelákem. jo už když bylo přes noc pod - 10 stupňu tak to byl ráno luxus ale fakt nic co se nedá vydržet. mám ale polokůži tak možno proto mě to na záda tak nechladí nevím ale i tak to není nejak extra rozdíl mezi kůži a látkou, na dotek jsou skoro stejne chladné.A v případe války když už je v noci i -17 si ráno na chvíli pustim ohřev tak na minútu dve ale poslední zimu jsem to fakt ani nezapnul, po dvou minutech mi začína jet horkej vzduch tak už je to ok [upravil dne 21/6/10 Ericce] Citovat
silver849 Odesláno 21. červen 2010 Odesláno 21. červen 2010 Ja mam OLD model.Zohnal som si cely interier v slabohnedej farbe.Aj stropnica a aj podlahovy koberec a aj palubka.Bolo to z anglicana.OLD model.Podlahovy koberec by sa moc spinil tak som nechal cierny.A sedacky a tapaciry su z noveho modelu.Keby som nemal tie stlpiky a stropnicu v bezovej tak asi ani tie sedacky nemenim.Bolo by to asi skarede Ale este som to nevidel Citovat
silver849 Odesláno 21. červen 2010 Odesláno 21. červen 2010 Prepacte za kvalitu fotky ale fotene mobilom.A v bezovej mam aj zadne platorepraky a aj clonitka Citovat
agresssor Odesláno 21. červen 2010 Odesláno 21. červen 2010 OOO boze asi si zacnu schanet kuzi ))) Citovat
Ericce Odesláno 22. červen 2010 Autor Odesláno 22. červen 2010 aha tak to znamená na novo výměna celého interiéru Citovat
Ericce Odesláno 22. červen 2010 Autor Odesláno 22. červen 2010 no jo to jo určite stojí, ale už mám polokuži co je zase také dosť dobrej interiér i když vým že přímo jej nejde nikdy srovnávat oba jsou uplne o nečem jinym, oba se mě líby ale ten světlej koženej interiér přijde drahší na rozpočet skrz tech všech plastu stlpiku a kufru, protože já mam break a už když neco chci delat tak pořádne tak by jsem ty plasty chctel mít v stejné barvě protože by to i vypadalo dosť divne s puvodníma a myslím, že to bude i dosť rarita jej sehnat vubec natož ješte do breaku, možná kdyby nekdo chctel měnit ale to spíš né . ale v každým případe je světla kuže luxus [upravil dne 22/6/10 Ericce] Citovat
silver849 Odesláno 28. červen 2010 Odesláno 28. červen 2010 Nasiel som to na aukru.Ale je to pecka.Ja byt tebou tak si to skusim zohnat.Fakt je to krasa. Citovat
Ericce Odesláno 28. červen 2010 Autor Odesláno 28. červen 2010 no jo je to paráda ale ja jsem už měnil celej interiér včetne plastu stlpiku, strechovice, tapecu kufru a zadního plata a koberce, také koberec podlahy kuli tomu, že byl hodne zničenej. možno časem kdo ví. ale vypadá to fakt moc hezky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.