Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Ericce

silver to máš ve stejné barvě i plasty na sloupcich? nebo se mi to na fotce zdá a jsou jak ve všech 406 šedý?(krom verzi RG)

Hmm, světlé sloupky jsem snad neviděl... Nejspíše budou šedé. Ale když to srovnám s barvou pásů tak to vypadá jako barva té světlé kůže. Tohle by mohl silver vysvětlit. :) Docela mne to zajímá. :aut

Ericce: díky. Alespoň někdo. :)

Odesláno

není zač ;-) jinou barvu než šedou má jedine verze rolland garros. cca před měsícem nebo dvěma tu nekdo předával celej introš RG a dával k tomu plasty sloupku v stejné barvě jako byla kůže sedadel tedy béžové. ale možná, že to má silver stříknuto nejakým sprayem v podobné bravě protože na té fotce to proste vypadá ve stejné barvě :o

Odesláno

no já nejsem žádna babovka takže mi je jedno a vůbec mi nevadí zda bude sedačka v léte moc horka protože vono se to po chvíli podá :D a nebo v zimě moc chladná, mám vyhřívaní ale poslední zimu jsem už nepoužil ani to. proste nic co bych nedokázal vydržet :)

Odesláno

právěže venku před panelákem. jo už když bylo přes noc pod - 10 stupňu tak to byl ráno luxus ale fakt nic co se nedá vydržet. mám ale polokůži tak možno proto mě to na záda tak nechladí nevím ale i tak to není nejak extra rozdíl mezi kůži a látkou, na dotek jsou skoro stejne chladné.A v případe války když už je v noci i -17 si ráno na chvíli pustim ohřev tak na minútu dve ale poslední zimu jsem to fakt ani nezapnul, po dvou minutech mi začína jet horkej vzduch tak už je to ok

[upravil dne 21/6/10 Ericce]

Odesláno

Ja mam OLD model.Zohnal som si cely interier v slabohnedej farbe.Aj stropnica a aj podlahovy koberec a aj palubka.Bolo to z anglicana.OLD model.Podlahovy koberec by sa moc spinil tak som nechal cierny.A sedacky a tapaciry su z noveho modelu.Keby som nemal tie stlpiky a stropnicu v bezovej tak asi ani tie sedacky nemenim.Bolo by to asi skarede :blicismajlik Ale este som to nevidel

Odesláno

no jo to jo určite stojí, ale už mám polokuži co je zase také dosť dobrej interiér i když vým že přímo jej nejde nikdy srovnávat oba jsou uplne o nečem jinym, oba se mě líby ale ten světlej koženej interiér přijde drahší na rozpočet skrz tech všech plastu stlpiku a kufru, protože já mam break a už když neco chci delat tak pořádne tak by jsem ty plasty chctel mít v stejné barvě protože by to i vypadalo dosť divne s puvodníma a myslím, že to bude i dosť rarita jej sehnat vubec natož ješte do breaku, možná kdyby nekdo chctel měnit ale to spíš né . ale v každým případe je světla kuže luxus :super

[upravil dne 22/6/10 Ericce]

Odesláno

no jo je to paráda ale ja jsem už měnil celej interiér včetne plastu stlpiku, strechovice, tapecu kufru a zadního plata a koberce, také koberec podlahy kuli tomu, že byl hodne zničenej. možno časem kdo ví. ale vypadá to fakt moc hezky :super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...