Ericce Odesláno 18. červen 2010 Odesláno 18. červen 2010 zdar kolegové. mám takovej dosť špecifickej a zároveň banálnej dotaz , ale přesto mě zajíma. kdo má světlej koženej interiér ve 406 restyl, prosim vás mali ste možnost ho zrovnat s plyšovýma sedačkama, zda je to to samé myslím jako na posed a tvrdosť sedáku. můžete tu klidne i foto dát tí co se takovým interiérem můžou pochlubit. moc se mě líbi. díky moc Citovat
BoneDaddy Odesláno 18. červen 2010 Odesláno 18. červen 2010 Myslím, že ho tady snad má pouze BIBOP. Jinak jsem to neviděl. A proč by se měla lišit tvrdost světlé kůže od černé? Však je to to samý. Tady v odkazu má auto v podpise. Citovat
čakom Odesláno 18. červen 2010 Odesláno 18. červen 2010 z moji zkušenosti je jsou koženy sedačky tvrdší než latkový Citovat
silver849 Odesláno 18. červen 2010 Odesláno 18. červen 2010 V sedackach sa sedi podla mna lepsie.Ale ako koza.Trocha sa poti chrbat a v zime je zima.Ale inak super Citovat
Chepp Odesláno 18. červen 2010 Odesláno 18. červen 2010 JA teda takz pridam zkusenost... v lete se trosku zada poti.... s aut. klimatizaci to neni hrozny..... a ze by v zimne byly studeny tak to rici nemuzu... zapnul sem vyhrivani a pak sedam a nemuzu si stezovat... a ta barva je perfektni... mooc prkna... do auta... Jinak kozeny jsou trosku tvrdsi ale pripadnou mi dost pohodlne, samoze jenom zkusenost z coupe... v sedanech a breakech jsou trosku jine... ale myslim ze zas tak hrozne nee Citovat
BoneDaddy Odesláno 18. červen 2010 Odesláno 18. červen 2010 Sedačky jsou mnohem pohodlnější, hezčí (pokud je o ně staráno), lépe se čistí a udržují. A ty bláboly s pálením a pocením v létě a zimou v zimě neřešit. Zima úplně bez problémů ( i bez výhřevu bych se obešel) a z léta mám aktuální zkušenost. Teď jak bylo velké vedro, tak jsem měl možnost dvě stejná (406, jedna s kůží, druhá látka) auta porovnat za stejných podmínek (celý den obě na slunci zavřená) a bylo to prašť jak uhoď. Vedro v obou stejný, teplota sedaček taky, jediný rozdíl je v tom, že se tvůj pot nevpije do té kůže jako do látky. A nejvíc ze všeho mě v obou autech pálila hlavice řadící páky. A když by mi to mělo vadit tak si pustím klimatizaci a je pokoj. Teda když funguje. Shrnu to: bude-li to v mých možnostech a možnostech budoucího auta bude jedině s kůží. Lepší než ji potom dodělávat. Citovat
Přema Odesláno 18. červen 2010 Odesláno 18. červen 2010 Taky mám světlej.....:)http://www.peugeot-club.com/?clen=5835 Citovat
Aluška Odesláno 19. červen 2010 Odesláno 19. červen 2010 Přema: no jo, ale ty máš 407 Pohodlí vyjde nastejno, ale kožený jsou určitě tvrdší a na údržbu je lepší. BoneDaddy: až bude zase 30°C, tak nech auto pár hodin na sluníčku, pak si vem krátkou sukýnku a zkus si sednout a uvidíš, jak tě bude pálit pozadí, to se fakt nedá, první sekundy jsou krutý Citovat
paul jane Odesláno 19. červen 2010 Odesláno 19. červen 2010 2 Aluška : vy jste vsechny zencky stejny ma draha polovicka rika to same ale ja uz bych dneska auto bez kuze nechtel a kdyz je takove horko tak jdu na pred a auto vychladim a mam klid 2 All : kuze je proste nejvic uz bych mikroplis nechtel Citovat
BoneDaddy Odesláno 19. červen 2010 Odesláno 19. červen 2010 Původně zaslal: Aluška BoneDaddy: až bude zase 30°C, tak nech auto pár hodin na sluníčku, pak si vem krátkou sukýnku a zkus si sednout a uvidíš, jak tě bude pálit pozadí, to se fakt nedá, první sekundy jsou krutý No sukýnku nenosím tak mi to je šumák. Stačí kraťasy a taky to cítím ale zas tak hroznej rozdíl oproti hadru to prostě není. Paul jane: přesně souhlasím, auto bez kůže už nee. Citovat
Chepp Odesláno 19. červen 2010 Odesláno 19. červen 2010 Mno jak bych to rekl... v pripadech jak pise aluska... delam vzdy: Parkuju pokud mozno ve stinu. A kdeyz uz na to prijde... jaksi s tim u takovyho auta pocitam a vzdicky jdu napred jak psal paul jane.... jdu napred pustim klimu necham 3minutky nastartovany a v aute je jak v mrazaku... [ neberte mne za slovo] Citovat
Aluška Odesláno 19. červen 2010 Odesláno 19. červen 2010 Ne vždy je možnost dát auto do stínu, např. před barákem na parkovišti taková možnost není . Jedině to prostě před odjezdem vychladit, ale většinou je spěch, tak na to není čas, prostě sednem a jedem . Ale jinak souhlasím, kůže je nejlepší, taky bych neměnila, těch pár minut vždycky nějak přežiju, popáleniny si pak namažu :D [upravil dne 19/6/10 Aluška] Citovat
BoneDaddy Odesláno 19. červen 2010 Odesláno 19. červen 2010 Původně zaslal: Aluška Ale jinak souhlasím, kůže je nejlepší, taky bych neměnila, těch pár minut vždycky nějak přežiju, popáleniny si pak namažu :D Vnitřně, nějakým dobrým pitím? Citovat
Chepp Odesláno 19. červen 2010 Odesláno 19. červen 2010 Si myslim ze ta kzue co je na obrazku se zas tak moc hrat nebude je svetla... Taky bcyh takovou chtel... ale do coupe by asi nesedla.. Citovat
paul jane Odesláno 20. červen 2010 Odesláno 20. červen 2010 Je teda fakt ze jsem mel v bejvalce bezvou kuzi a nahrala se o dost mene nez teda ta cerna to je kapanek SM zazitek ale tak ja pro to pohodli trpim rad a kdyz se to vychladi tak je to v pohode. Citovat
mayo406 Odesláno 20. červen 2010 Odesláno 20. červen 2010 BoneDaddy ako môžeš povedať,že plyšové sedačky sú v lete rovnako horúce ako koža?Je to úplná blbosť,viem to z vlastnej skúsenosti,mám polokožu a ked sadnem do rozpáleného auta tak sa len snažím sedieť v strede aby ma tá koža na krajoch nepálila. Citovat
BoneDaddy Odesláno 20. červen 2010 Odesláno 20. červen 2010 Původně zaslal: mayo406 BoneDaddy ako môžeš povedať,že plyšové sedačky sú v lete rovnako horúce ako koža?Je to úplná blbosť,viem to z vlastnej skúsenosti,mám polokožu a ked sadnem do rozpáleného auta tak sa len snažím sedieť v strede aby ma tá koža na krajoch nepálila. Měl jsem oboje a porovnávám to. Možná bude problém jinde: máte asi citlivé pozadí... Nahoře jsem psal, že jsem to letos porovnával ve dvou autech stejných podmínek. Jestli tam je rozdíl tak hlavně kvůli tomu, že máš černé část těch kožených a světlejší část hadrové sedačky. Citovat
Ericce Odesláno 20. červen 2010 Autor Odesláno 20. červen 2010 silver849: jj přesne tuhle jsem měl na mysli. tuhle bych si nechal mooc líbit. já mám polokůži a přemýšlim, že bych ji vyměnil za přesne tuhle celokůži. je moc pěkna. jj s udržbou kůže mám skušenosti je v poho a všimnul jsem si proti plyšu co jsem tam měl před tím, že mají tvrdší polstrováni myslím tu pěnu takže jsem hlavne chtel vědet zda i celokůže má tvrdší pěnu. mě se právěže líbi když je to tvrdší, nejsem až tak dolámanej po dlouhých cestách jako v plyšu. světlá nebo krémová kůže je toršičku horší na údržbu to zase vím ale to mě vadit nebude. BoneDaddy: jj to seš první aspoň co vím co to tvrdí. přesne moji slova proč pak by i látkový sedačky neměli bejt když na ne praží slunko horky. je to jak píšeš prašť jak uhoď přemo: jj vím moc hezké , ale jak tu někdo psal jednalo se mi o 406 BTW ty si měl ve 406 světlou krémovou kůži taky ji chci [upravil dne 20/6/10 Ericce] Citovat
Ericce Odesláno 20. červen 2010 Autor Odesláno 20. červen 2010 silver to máš ve stejné barvě i plasty na sloupcich? nebo se mi to na fotce zdá a jsou jak ve všech 406 šedý?(krom verzi RG) Původně zaslal: silver849 Foto Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.