Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

zdar kolegové. mám takovej dosť špecifickej a zároveň banálnej dotaz :D , ale přesto mě zajíma. kdo má světlej koženej interiér ve 406 restyl, prosim vás mali ste možnost ho zrovnat s plyšovýma sedačkama, zda je to to samé myslím jako na posed a tvrdosť sedáku. můžete tu klidne i foto dát tí co se takovým interiérem můžou pochlubit. moc se mě líbi. díky moc :roker

Odesláno

JA teda takz pridam zkusenost... v lete se trosku zada poti.... s aut. klimatizaci to neni hrozny..... a ze by v zimne byly studeny tak to rici nemuzu... zapnul sem vyhrivani a pak sedam a nemuzu si stezovat... a ta barva je perfektni... mooc prkna... do auta...

Jinak kozeny jsou trosku tvrdsi ale pripadnou mi dost pohodlne, samoze jenom zkusenost z coupe... v sedanech a breakech jsou trosku jine... ale myslim ze zas tak hrozne nee

Odesláno

Sedačky jsou mnohem pohodlnější, hezčí (pokud je o ně staráno), lépe se čistí a udržují.

A ty bláboly s pálením a pocením v létě a zimou v zimě neřešit. Zima úplně bez problémů ( i bez výhřevu bych se obešel) a z léta mám aktuální zkušenost. Teď jak bylo velké vedro, tak jsem měl možnost dvě stejná (406, jedna s kůží, druhá látka) auta porovnat za stejných podmínek (celý den obě na slunci zavřená) a bylo to prašť jak uhoď. Vedro v obou stejný, teplota sedaček taky, jediný rozdíl je v tom, že se tvůj pot nevpije do té kůže jako do látky.

A nejvíc ze všeho mě v obou autech pálila hlavice řadící páky.

A když by mi to mělo vadit tak si pustím klimatizaci a je pokoj. Teda když funguje. :bacha

Shrnu to: bude-li to v mých možnostech a možnostech budoucího auta bude jedině s kůží. Lepší než ji potom dodělávat. :)

Odesláno

Přema: no jo, ale ty máš 407 :cool:

Pohodlí vyjde nastejno, ale kožený jsou určitě tvrdší a na údržbu je lepší.

BoneDaddy: až bude zase 30°C, tak nech auto pár hodin na sluníčku, pak si vem krátkou sukýnku a zkus si sednout a uvidíš, jak tě bude pálit pozadí, to se fakt nedá, první sekundy jsou krutý :D

Odesláno

2 Aluška : vy jste vsechny zencky stejny :nevim ma draha polovicka rika to same ale ja uz bych dneska auto bez kuze nechtel a kdyz je takove horko tak jdu na pred a auto vychladim a mam klid :)

2 All : kuze je proste nejvic uz bych mikroplis nechtel :D

Odesláno
Původně zaslal: Aluška

BoneDaddy: až bude zase 30°C, tak nech auto pár hodin na sluníčku, pak si vem krátkou sukýnku a zkus si sednout a uvidíš, jak tě bude pálit pozadí, to se fakt nedá, první sekundy jsou krutý :D

No sukýnku nenosím tak mi to je šumák. :D

Stačí kraťasy a taky to cítím ale zas tak hroznej rozdíl oproti hadru to prostě není.

Paul jane: přesně souhlasím, auto bez kůže už nee. :)

Odesláno

Mno jak bych to rekl... v pripadech jak pise aluska... delam vzdy:

Parkuju pokud mozno ve stinu.

A kdeyz uz na to prijde... jaksi s tim u takovyho auta pocitam a vzdicky jdu napred jak psal paul jane.... jdu napred pustim klimu necham 3minutky nastartovany a v aute je jak v mrazaku... [ neberte mne za slovo]

Odesláno

Ne vždy je možnost dát auto do stínu, např. před barákem na parkovišti taková možnost není :( . Jedině to prostě před odjezdem vychladit, ale většinou je spěch, tak na to není čas, prostě sednem a jedem :) .

Ale jinak souhlasím, kůže je nejlepší, taky bych neměnila, těch pár minut vždycky nějak přežiju, popáleniny si pak namažu :D :D

[upravil dne 19/6/10 Aluška]

Odesláno
Původně zaslal: Aluška

Ale jinak souhlasím, kůže je nejlepší, taky bych neměnila, těch pár minut vždycky nějak přežiju, popáleniny si pak namažu :D :D

:D

Vnitřně, nějakým dobrým pitím? :D

Odesláno

Je teda fakt ze jsem mel v bejvalce bezvou kuzi a nahrala se o dost mene nez teda ta cerna to je kapanek SM zazitek ale tak ja pro to pohodli trpim rad a kdyz se to vychladi tak je to v pohode.

Odesláno

BoneDaddy ako môžeš povedať,že plyšové sedačky sú v lete rovnako horúce ako koža?Je to úplná blbosť,viem to z vlastnej skúsenosti,mám polokožu a ked sadnem do rozpáleného auta tak sa len snažím sedieť v strede aby ma tá koža na krajoch nepálila.

Odesláno
Původně zaslal: mayo406

BoneDaddy ako môžeš povedať,že plyšové sedačky sú v lete rovnako horúce ako koža?Je to úplná blbosť,viem to z vlastnej skúsenosti,mám polokožu a ked sadnem do rozpáleného auta tak sa len snažím sedieť v strede aby ma tá koža na krajoch nepálila.

Měl jsem oboje a porovnávám to.

Možná bude problém jinde: máte asi citlivé pozadí... :)

Nahoře jsem psal, že jsem to letos porovnával ve dvou autech stejných podmínek.

Jestli tam je rozdíl tak hlavně kvůli tomu, že máš černé část těch kožených a světlejší část hadrové sedačky. :)

Odesláno

silver849: jj přesne tuhle jsem měl na mysli. tuhle bych si nechal mooc líbit. já mám polokůži a přemýšlim, že bych ji vyměnil za přesne tuhle celokůži. je moc pěkna. jj s udržbou kůže mám skušenosti je v poho a všimnul jsem si proti plyšu co jsem tam měl před tím, že mají tvrdší polstrováni myslím tu pěnu takže jsem hlavne chtel vědet zda i celokůže má tvrdší pěnu. mě se právěže líbi když je to tvrdší, nejsem až tak dolámanej po dlouhých cestách jako v plyšu. světlá nebo krémová kůže je toršičku horší na údržbu to zase vím ale to mě vadit nebude.

BoneDaddy: jj to seš první aspoň co vím co to tvrdí. přesne moji slova proč pak by i látkový sedačky neměli bejt když na ne praží slunko horky. je to jak píšeš prašť jak uhoď :)

přemo: jj vím moc hezké :super , ale jak tu někdo psal jednalo se mi o 406 ;) BTW ty si měl ve 406 světlou krémovou kůži :bacha taky ji chci :D

[upravil dne 20/6/10 Ericce]

Odesláno

silver to máš ve stejné barvě i plasty na sloupcich? nebo se mi to na fotce zdá a jsou jak ve všech 406 šedý?(krom verzi RG)

Původně zaslal: silver849

Foto

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...